3 megbízható ügyvéd a városban
Lakást vennél vagy eladnál, esetleg váltok, vagy más jogi ügyben kellene segítség? Fordulj a következő ügyvédek egyikéhez!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számtalan olyan helyzet adódik az életben, amikor egy jó ügyvéd nélkülözhetetlen. Egyetlen ingatlan-adásvétel vagy bármilyen peres ügy nem zárható le hivatalosan anélkül, hogy ügyvéd ne lenne jelen, illetve ne venne részt az ügyben.

Jó ügyvédet találni azonban, aki ráadásul nem is kér egy vagyont a munkájáért, éppen annyira nehéz, mint jó szakemberre lelni - annak ellenére, hogy szinte minden második utcában akad egy ügyvédi iroda. Körbejártuk a várost, és felkutattuk a szerintünk legmegbízhatóbbakat.

Amikor ügyvéd nélkül nem megy

Bármennyire is szeretnéd megspórolni az ügyvéd díját, bizonyos esetekben szinte lehetetlen, hogy ne vedd igénybe a segítségét.
Az ingatlan adásvételéhez szükséges szerződés elkészítése például az ügyvéd feladata, de általában a hitel ügyintézéséhez is szükség van rá. Vállalkozást lehetetlen alapítani nélküle, ahogy annak vezetéséhez is kell egy, a jogban jártas szakember.

Éppen ezért nem árt, ha van kéznél legalább egy, akiben megbízol, és aki valóban érti a dolgát. Hogy honnan lehet felismerni a jó ügyvédet? Először is nem arról, hogy a szomszéd vagy egy ismerős ajánlotta, hiszen lehet, hogy az adott szakember kiváló tudással rendelkezik a válóperek terén, ám az ingatlanjog esetében kevésbé tapasztalt. A választásnál ezért azt tartsd szem előtt, hogy milyen jellegű ügyben van szükséged jogi segítségre, és ahhoz mennyire ért a kiszemelt személy. Jó pontnak számít az is, ha az ügyvéd őszintén bevallja, hogy nincs elég tapasztalata az adott területen, és inkább máshoz irányít.

A díj kapcsán fontos hangsúlyoznunk, hogy a jó ügyvéd nem csak a saját érdekeit tartja szem előtt: a szolgáltatásaiért olyan ellenértéket kér, melynek összegét a te anyagi helyzetedre tekintettel állapította meg.

3 megbízható ügyvéd, ha jogi segítségre van szükséged

Egy peres ügy sikere nem feltétlenül áll összefüggésben azzal, hogy az ügyvéd, aki a perben képvisel, közismert szakember-e. Egy sztárügyvéd is veszíthet pert, ezért ne aggódj, ha nem tudod megfizetni őket. Az ügyvédek között számos olyat találni, aki, bár nem híres, szakmai berkekben igen elismert.

Dr. Harangi Gabriella

Az ügyvédnő 2005-ben végzett a budapesti Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán cum laude minősítéssel.
A diploma megszerzése után jogászként, majd a Szőke és Társai Ügyvédi Irodánál ügyvédjelöltként dolgozott, ahol elsősorban a polgári jog, a gazdasági és társasági jog, a munkajog, illetve az adójog területén szerzett tapasztalatot.

Idén júliusban alapította saját ügyvédi irodáját. A Harangi és Társai Ügyvédi Irodához bátran fordulhatsz, ha bármilyen gazdasági jogi, munkajogi, illetve polgári jogi kérdésed van, de vállalkozási és kártérítési ügyekkel kapcsolatban is segítenek.

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi lejtő 38/a, I. em. 1.
Telefon: 0630 597-9577.
E-mail: dr.harangi@t-online.hu

Dr. Zalai Péter

Dr. Zalai Péter 1974-ben végzett a Rendőrtiszti Főiskolán, majd 1979-ben szerzett jogi diplomát a Budapesti Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, végül 1991-ben bírói szakvizsgát tett.

Kezdetben a Belügyminisztériumban, ezután az Országos Rendőr-főkapitányság alkalmazásában állt, majd 1992-ben egyéni ügyvédként kezdett dolgozni.
Dr. Zalai Péterhez szinte bármilyen jogi problémával fordulhatsz, kezdve a büntetőjogi és polgári peres ügyektől a családjogi, munkajogi kérdéseken át az ingatlanjoggal kapcsolatos problémákig, az ügyvéd úr ugyanis - aki jelentősebb tapasztalattal elsősorban a büntetőjog és a polgári jog területén rendelkezik - speciálisabb kérdésekben szakértőket is bevon az ügybe.

Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 142., I. emelet 3.
Telefon: 061 368-3425.
E-mail: drzalai@drzalai.hu

Dr. Mohos Gábor

Akár lakás vásárlását tervezed, vagy a vállalkozásodhoz van szükséged ügyvédre, vagy csak kérdésed lenne, de nem tudod, kinek tedd fel, fordulj Dr. Mohos Gábor ügyvédhez. Ha a segítségét kéred, nemcsak abban lehetsz biztos, hogy megoldódik a problémád, hanem abban is, hogy elkerülheted a hónapokig tartó pereket, búcsút inthetsz a hosszadalmas ügyintézésnek, ráadásul még a vagyonodat sem kell majd kifizetned az ügyvéd szolgáltatásaiért.

Dr. Mohos Gábor tapasztalt többek között az ingatlanjog, a családi jog, valamint az öröklési jog terén, de bármilyen munkajogi problémával vagy kártérítési üggyel is felkeresheted.

Az ügyvéd úr ráadásul nagy hangsúlyt helyez a gördülékeny ügyintézésre, illetve arra is, hogy mindig megtalálja az ügyfelei számára legjobb megoldást.

Cím: 1134 Budapest, Bulcsú u. 19.
Telefon: 061 239-5434.
E-mail: mohos.gabor@upcmail.hu

OLVASD EL EZT IS!

tarca
  • megtakarítás
  • adósságrendezés

Anyagi gondjaid vannak?

Ezt is szeretjük