Bámulatos kilátás nyílt a Magas-Tátra havas csúcsaira Magyarországról

Nézd meg képeken, hogyan látszódott a Magas-Tátra a somoskői vár közeléből.

Magas-Tátra képek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Magyarország nagy részén ma derült, száraz időnek örülhettünk, amelynek köszönhetően a látótávolság is megnövekedett. Salgótarján és a Magas-Tátra között légvonalban körülbelül 120 kilométernyi a távolság, péntek reggel a magyar város közeléből nézve mégis kristálytisztán kirajzolódtak a havas hegycsúcsok.

A Magas-Tátra Szlovákia és Lengyelország határán húzódik, ez a Kárpátok legmagasabb hegyvonulata. Magyarországon a megfelelő időjárási körülmények között általában az Északi-középhegység, a Pilis vagy a Budai-hegység egyes magasabb pontjairól vehetők észre a csúcsai.

Így látszódott a Magas-Tátra 

Az MTI fotósa, Komka Péter gyönyörű felvételeket készített a látványos panorámáról. Nézd meg te is a képeit, nem érdemes kihagyni!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük