Magyarországról is látszódnak a Magas-Tátra havas csúcsai - Lenyűgöző fotók készültek

Salgó várából meseszép kilátás nyílik a Szlovákiában húzódó fenséges hegycsúcsokra.

magas-tátra2

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mivel a jelenlegi helyzetben nem igazán kivitelezhetők a külföldi utazások, de a kirándulóknak ez sem veszi el a kedvét, hiszen Magyarországon is számos varázslatos csoda látható. Ilyen Salgó vára is, amit mindenképp megéri felfedezni gyönyörű kilátása miatt.

Salgóbánya közelében, a Medves-fennsíkon emelkedik ki a tájból Salgó vára, ami tiszta időben felejthetetlen látványt nyújt: nemcsak a Cserhát, a Börzsöny, a Bükk vagy a Mátra vonulatait lehet felfedezni szabad szemmel is, de a Szlovákiában húzódó Magas-Tátra csúcsai is jól látszanak.

Gyönyörű képeken a havas hegycsúcsok

Az MTI fotósa, Komka Péter február 1-én járta be Salgó várát, ahol lenyűgöző képeket készített a panorámáról. Fotóin nemcsak az Alacsony- és a Magas-Tátra vonulatait lehet felfedezni, hanem a már Szlovákiában fekvő somoskői várat is. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Komka Péter/MTI)

Ezt is szeretjük