Ilyen gyönyörű a tél a Tátrában: mesébe illő fotók készültek a havas hegyvidéken

Nézd meg képeken a havas Lengyel-Tátrát!

tatra-6

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hegyvidéki tájak mindig gyönyörű látványt nyújtanak, de amikor leesik a hó, valami különleges mesevilággá változik a környezet.

Ilyen a Lengyel-Tátra is, ahol az elmúlt napokban is havazott, szikrázó fehér lepellel borítva a festői térséget. A csodálatos látképről mesés fotók készültek, így az is részt kaphat az élményből, aki személyesen nem látogathat el a helyszínre.

Tél a Tátrában

Aki azt mondja, hogy a tél nem ideális évszak a kiránduláshoz, annak nincs igaza, hiszen a megfelelő, réteges öltözködés mellett érdemes kimozdulni, hiszen a felejthetetlen látvány kárpótol a hidegért. Ahol pedig nincs hó, ott maradnak a képek: a következő fotók a dél-lengyelországi Male Ciche síüdülőhelyen készültek 2021. január 28-án.

Kiemelt kép: MTI/PAP/Grzegorz Momot

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük