Cuki fotókon a bundás cica és a hó találkozása - Élvezi minden pillanatát

Nemcsak mi, emberek, hanem az állatok is nagyon örülnek a frissen leesett hónak.

cica-hóban-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A téli nagy havazások egy szempillantás alatt bárkiből újra gyereket varázsolnak, de ezzel nemcsak mi, emberek vagyunk így. A kis kedvencek is rendkívül élvezik a fehér táj látványát, és még attól sem riadnak vissza, hogy a nagy kaland átfagyva és vizesen ér véget.

Az Oroszországban élő Ginger is ilyen cica, aki aranyos külsejével és havas kalandjaival azonnal megolvasztotta az internetezők szívét. A róla készült fotók láttán nem csoda, hogy már több tízezren követik mindennapjait az Instagramon.

Cuki fotókon a hóban játszó macska

Ginger élete nem indult egyszerűen, hiszen sokáig az utcán élt, és minden falat ételért meg kellett harcolnia. Jelenlegi otthona előtt sokat járkált, így az ott élők befogadták, és elkezdték keresni az igazi gazdáit. Mivel senki nem jelentkezett, ezért a macska a család tagja lett, és a Ginger nevet kapta. A sok szeretetnek és gondoskodásnak hála testtömege és bundája is megnőtt, így pedig mindenki elolvad a látványától.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: cute_ginger_cat / Instagram)

Ezt is szeretjük