Ilyen, amikor az állatok először látnak havat - 7 tündéri fotót mutatunk

Nem csak a gyerekek, a háziállatok is igazán viccesen reagálnak az első hóra.

cica-hoeses

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Emlékszel még, milyen volt gyerekként először havat látni? Valószínűleg nem. De arra már biztosan, hogy minden decemberben alig vártad, hogy a szürkés hófelhők végre szabadon engedjenek néhány hópelyhet. Nem véletlen, hiszen az első hó minden évben kicsit olyan, mintha először tapasztalná az ember.

A háziállatokat is lenyűgözi a jelenség, de míg egyik kutya boldogan ugrik bele a hókupacba, a macskáknál az is megesik, hogy rémülten szaladnak egy kevés hódara láttán.

Amikor az állatok először látnak havat

A következő fotókon olyan - zömében kölyök - macskákat, kutyákat mutatunk, akiknek a hóval való első találkozását örökítette meg a gazdájuk. A legtöbb állat tekintetében egyszerre van jelen a meglepettség és a kíváncsiság.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük