Ezért nem érdemes sok pénzért ágyat venni a macskáknak - Nagyon vicces helyeken szunyókálnak
Úgy tűnik, bárhol szívesebben elalszanak, mint a saját ágyukban.

macska-ágy-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Arról talán senki nem vitatkozik, hogy a macskák nagyon különleges állatok. Egyik pillanatban édesen bújnak és dorombolnak, míg a másikban már ölni tudnának a tekintetükkel, vagy éppen flegma és megvető pillantásokkal szemlélik a külvilágot.

Akinek van cicája, az jól tudja, hogy még az altatásuk sem egyszerű: a macskák egy nap átlagosan akár 16 órát is tölthetnek szunyókálással, ám nagyon is megválogatják, ez hol történjen. Természetesen a gazdihoz bújva vagy éppen annak valamelyik végtagján fekve is könnyen jön az álom, de a minél kisebb és szűkebb helyek is prioritást élveznek számukra.

Mindenhol elalszanak, csak ott nem, ahol kéne

A tapasztalt macskatartók már jól tudják, hogy teljesen felesleges drága fekhelyre vagy játékokra költeni, hiszen a négylábú kedvenc előbb választja majd alvásra és játékra is a felszerelés dobozát és csomagolását. Szerencsére ezeket a pillanatokat meg is örökítették, a képek pedig nagyon viccesre sikerültek. Ebből is látszik, hogy bár a macskák nagyon furcsák, mégis imádni valók, és lehetetlen rájuk haragudni.

Fogászati szűrővizsgálati hetek május 10-21. között a Suttogóban!

A kutyák és macskák fogászati, szájüregi megbetegedései a leggyakoribb egészségügyi problémák közé tartoznak.

Kerüld el a komolyabb megbetegedést, hozd be egy fogászati szűrésre kedvencedet a gödöllői Suttogó Állatorvosi Rendelőbe! Ha bármilyen további kezelésre van szükség a szűrés alapján, akkor a fogkő leszedéstől a foghúzásig, vagy akár szövetszaporulat eltávolításig 20% kedvezményt kapsz az összes, a szűréshez kapcsolódó kezelés árából!

 

*A kedvezmény a szolgáltatási árakra vonatkozik, az esetlegesen szükséges gyógyszerekre, egyéb vásárolt termékekre nem érvényes.

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary, képek: Reddit)

Ezt is szeretjük