Metrófelújítás: így változik a pótlóbuszok és a 3-as metró közlekedése márciusban
Így jár az M3-as metró a márciusi hétvégéken.

metropotlo
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Márciusban is folytatódik az M3-as metró felújítása, azonban néhány hétvégi, illetve munkaszüneti napon a megszokottól eltérően közlekednek a szerelvények és a pótlóbuszok. A BKK közleménye szerint az alábbi rend szerint jár az M3-as metró a márciusi hétvégéken és ünnepnapokon.

Március 5-én és 6-án, március 12-én és 13-án, március 19-én és 20-án, szombatokon és vasárnapokon, illetve március 27-én vasárnap az M3-as metró szerelvényei egész nap csak a Lehel tér és Újpest-központ között járnak, a Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

Március 14-én és 15-én, hétfőn és kedden az M3-as metró szerelvényei egész nap Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér, illetve a Lehel tér és Újpest-központ között közlekednek. A Nagyvárad tér és a Lehel tér között az M3-as metrópótló busszal lehet utazni.

Március 26-án, a szombatra áthelyezett munkanapon az M3-as metró szerelvényei napközben Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér, illetve a Lehel tér és Újpest-központ között közlekednek. A Nagyvárad tér és a Lehel tér között az M3-as metrópótló busszal lehet utazni. 21:00-tól a szerelvények csak a Lehel tér és Újpest-központ között járnak, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az M3-as pótlóbusz útvonala és megállóhelyei a BKK térképes felületén követhetők nyomon. A Göncz Árpád városközpont és a Népliget között továbbra is ajánlják az 1-es villamos igénybevételét. Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegy, bérlet is vásárolható az applikáció segítségével - írták.

Kiemelt kép: MTI/Bruzák Noémi

8 különös utas, akin mindenki meglepődött

Sokszor egészen váratlan helyzetekkel találhatjuk szembe magunkat a tömegközlekedési eszközökön.

Ezt is szeretjük