Mit tennél, ha egy róka nézne veled szemben a metrón? 8 különös utas, akin mindenki meglepődött

Sokszor egészen váratlan helyzetekkel találhatjuk szembe magunkat a tömegközlekedési eszközökön.

Furcsa emberek a metrón
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A tömegközlekedés a városi élet elengedhetetlen része, hiszen nemcsak környezetkímélőbb, hanem sokszor olcsóbb és gyorsabb módja is az utazásnak. Természetesen ennek is megvannak a maga hátrányai, sokszor pedig olyan pillanatokat is átélhetünk általa, amiket sehol máshol.

Mivel a legtöbben metróval utaznak a nagyvárosokban, így a nagy számok törvénye szerint itt fordulnak elő a leggyakrabban furcsa esetek is. Vannak, akik felháborító módon viselkednek, de olyan pillanatok is gyakran előfordulnak, amik inkább megmosolyogtatják az embereket.

A metró legfurcsább utasai

Ma már utazás közben sokan nem figyelnek a körülöttük lévő emberekre, hiszen a legtöbben olvasással vagy telefonozással ütik el az időt, ám vannak utasok, akik azonnal elérik, hogy minden szempár rájuk szegeződjön. Ők külsejükkel vagy a megszokottól eltérő viselkedésükkel hívják fel magukra a figyelmet, nem csoda, hogy mindenki meglepődött, amikor meglátta őket.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük