Hihetetlen fordulat! Pontosan egy évvel a szakítás után békült ki a sztárpár?
Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly ilyenkor szakítottak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly szeptemberben derült ki, hogy hosszú ideig tartó bizonytalanság után Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata véget ért.

A napokban azonban felröppent a hír, hogy az egykori jegyespár újra összejött, szemtanúk szerint újabban titkos találkákra kerítenek sort.

Titokban találkoznak

Egy évvel ezelőtt Miley és Liam úgy váltak el, hogy a szakítás nem végleges, csak szünetet tartanak - barátaik azonban úgy gondolták, ezt csak azért jelentették ki, hogy enyhítsék a szakítás fájdalmát, és rövid időn belül máshogy gondolják majd. Valószínűleg nekik lett igazuk, hiszen a két sztár az elmúlt egy évben nem nagyon tartotta a kapcsolatot.

Miley ugyan többször nyilatkozta, hogy még mindig szereti a 24 éves színészt, és sokszor hiányzik is neki, de a dolog eddig mindig ennyiben maradt. Egy múlt heti interjúban is elhangzott a szokásos mondat, ám az énekesnő ezúttal világossá tette, hogy csak jóbarátként gondol exvőlegényére.

Nem sokkal ezután azonban több külföldi lap is arról cikkezett, hogy a 21 éves botrányhősnőt többen látták Liammel, egy közös barátjuk pedig elmondta az E! Online-nak, hogy az egykori sztárpár titkos találkákat szervez kettesben.

Liam szakállat növesztett

A jóképű színész szakállmániája tavaly kezdődött, és azóta sem múlt el. Nézd meg friss képeken, milyen most Liam!

Vajon újra egy pár lesznek?

Ugyanez a forrás azt nyilatkozta az E! Online-nak, hogy Miley és Liam nem tervezik az újrakezdést, mindössze barátokként találkozgatnak, egy másik közös ismerős szerint pedig a két sztár eddig is tartotta egymással a kapcsolatot. Ám, ha tényleg csak barátok, felvetődik a kérdés, hogy miért titokban találkoznak. Az érintettek egyelőre hallgatnak a dologról.

Ezt is szeretjük