Túlment minden határon! Részegen és bedrogozva állt ki a színpadra az énekesnő
Miley Cyrus már megint elvetette a sulykot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miley Cyrus egy kis időt kórházban töltött a múlt hónapban gyógyszerallergia miatt. Mára felépült, és kedd este megrendezésre került az első koncertje a betegszabadság óta.

Az énekesnő nem változott: újfent kiverte a biztosítékot, ám ezúttal nemcsak öltözékével botránkoztatta meg a rajongókat, a beszólásai nagyobbat ütöttek.

Reméli, hogy mindenki be van állva

Az utóbbi másfél-két évben produkált furcsa viselkedése miatt sokan gyanakodtak, hogy a 21 éves énekesnő tudatmódosító szerekkel él, és színpadra sem tiszta fejjel áll. Mára már nem titok, hogy ez valóban így van, sőt, egyszer koncert közben gyújtott rá egy füves cigire.

A keddi koncerten azonban még messzebbre ment: a londoni O2 Aréna színpadán nemcsak azt ismerte el, hogy be van állva, de még a rajongókat is arra buzdította, hogy kövessék a példáját. A Daily Mail forrása szerint Miley az előadás közepén nemes egyszerűséggel közölte: - Remélem, mindannyian részegek vagyunk, és benyomtunk egy csomó bogyót.

A beszólással egy igazi lavinát indított el: voltak, akik a Twitteren adtak hangot nemtetszésüknek, más rajongók viszont ugyanitt elmélkedtek arról, Miley mennyire meghozta a kedvüket egy füves cigihez.

Miért volt kórházban?

Miley két év alatt a bájos és vadóc Hannah Montanából egy fékevesztett, lázadó botrányhősnővé nőtte ki magát, aki folyamatosan különböző botrányokba keveredik. Nem csoda hát, hogy több külföldi lap is megkérdőjelezte az énekesnő kórházi tartózkodására adott hivatalos magyarázatot, mely szerint gyógyszerallergia miatt kellett befeküdnie.

A közösségi oldalakon a rajongók is hangot adtak a gyanakvásuknak: szerintük sem kizárt, hogy más állhat a háttérben, esetleg valamilyen tudatmódosító szer túladagolása vagy nem rendeltetésszerű használata.

Ezt is szeretjük