Hihetetlen fordulat! Pontosan egy évvel a szakítás után békült ki a sztárpár?

Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly ilyenkor szakítottak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavaly szeptemberben derült ki, hogy hosszú ideig tartó bizonytalanság után Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata véget ért.

A napokban azonban felröppent a hír, hogy az egykori jegyespár újra összejött, szemtanúk szerint újabban titkos találkákra kerítenek sort.

Titokban találkoznak

Egy évvel ezelőtt Miley és Liam úgy váltak el, hogy a szakítás nem végleges, csak szünetet tartanak - barátaik azonban úgy gondolták, ezt csak azért jelentették ki, hogy enyhítsék a szakítás fájdalmát, és rövid időn belül máshogy gondolják majd. Valószínűleg nekik lett igazuk, hiszen a két sztár az elmúlt egy évben nem nagyon tartotta a kapcsolatot.

Miley ugyan többször nyilatkozta, hogy még mindig szereti a 24 éves színészt, és sokszor hiányzik is neki, de a dolog eddig mindig ennyiben maradt. Egy múlt heti interjúban is elhangzott a szokásos mondat, ám az énekesnő ezúttal világossá tette, hogy csak jóbarátként gondol exvőlegényére.

Nem sokkal ezután azonban több külföldi lap is arról cikkezett, hogy a 21 éves botrányhősnőt többen látták Liammel, egy közös barátjuk pedig elmondta az E! Online-nak, hogy az egykori sztárpár titkos találkákat szervez kettesben.

Liam szakállat növesztett

A jóképű színész szakállmániája tavaly kezdődött, és azóta sem múlt el. Nézd meg friss képeken, milyen most Liam!

Ráférne egy fodrász! Mit tett magával a jóképű színész?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Vajon újra egy pár lesznek?

Ugyanez a forrás azt nyilatkozta az E! Online-nak, hogy Miley és Liam nem tervezik az újrakezdést, mindössze barátokként találkozgatnak, egy másik közös ismerős szerint pedig a két sztár eddig is tartotta egymással a kapcsolatot. Ám, ha tényleg csak barátok, felvetődik a kérdés, hogy miért titokban találkoznak. Az érintettek egyelőre hallgatnak a dologról.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük