Nem látták elegen! A videó, amit mindenkinek meg kellene néznie
Te már láttad?
Ha megnézed a következő videót, átértékelsz majd néhány dolgot.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem is gondolnád, hogy egyetlen elejtett becsmérlő megjegyzés mekkora károkat okozhat, és milyen lavinát indíthat el.

Íme, egy elgondolkodtató videó arról, ahogyan egymással viselkednek manapság a tinédzserek. A felvételt ByeAlex is megosztotta a Facebook-oldalán. Bár már nincs iskola, nem szabad megfeledkezni a kérdésről.

Így látják a sztárok

Korunk egyik nagy problémája az úgynevezett bullying, ami magyarul terrorizálást, zaklatást jelent.

Ez a viselkedésforma különösen az iskoláskorú fiatalokra jellemző, az internet elterjedésével pedig csak romlott, sőt, nem egy esetben tragikusan végződött a helyzet. 

A sztárokat is érinti a dolog: Rihanna például - nem követendő módon - az interneten műveli a dolgot, de többen vannak, akik nem vesznek részt ilyesmiben, hanem inkább megpróbálnak a befolyásukat kihasználva kampányolni a lelki terror ellen.

Ilyen például Miley Cyrus, aki nemrégiben a Twitteren hívta fel a világ figyelmét a bullying káros mivoltára, de ByeAlex is hallatta a hangját a témában. A magyar énekes a minap a Facebook-oldalán szólalt meg ezzel kapcsolatban.

Fény derült ByeAlex titkára

Kevesen tudják, hogy ByeAlex nem csak szólóban működik. Az énekesnek van egy zenekara is, a My Gift to You. Nézd meg őket képeken!

Megosztott egy videót, kísérőszövegben pedig elmondta, nem szereti a hatásvadász dolgokat, de az alábbi kisfilm jól sikerült. Azt is elárulta, hogy sosem szerette az olyanokat, akik bántották a gyengéket.

A bő két perces rövidfilm lényege, hogy bemutassa, nem azok a lúzerek, akik kilógnak a sorból, vagy mások, mint a többiek, hanem azok, akik ezt nem képesek csendben felfogni, és úgy próbálják építeni a saját önbizalmukat és népszerűségüket, hogy a tőlük valamiben eltérő, esetleg gyengébb társaikat terrorizálják. A videót az Epoch Films készítette.

Ezt is szeretjük