A 3 legjobb hely, ha egyedi jelmezt keresel a gyerkőcnek

Itt a farsangi szezon, és vele együtt hamarosan a bálok ideje. Eláruljuk, hol keresgélj egyedi jelmezt!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A farsang eredete egészen a középkorig nyúlik vissza, amikor az emberek úgy hitték, a téli időszak hosszú éjszakáin életre kelnek a szellemek. Elűzésükre ezért ijesztő jelmezekbe öltöztek, és tánccal, zenével igyekeztek elzavarni őket a hideggel és a téllel együtt.

A farsang hagyományai - melynek kezdete január 6., Vízkereszt, utolsó napja pedig a Húsvét előtti negyven napos böjtöt megelőző nap - a mai napig élnek.

Bár a felnőttek közül egyre kevesebben öltenek vidám jelmezt, a gyerekek számára a farsangi mulatságok népszerűsége a mai napig töretlen. Hogy az idei bálozás a te csemetéd számára is örömet okozzon, lepd meg egy-két különleges jelmezzel!

Tűzoltó leszek, s katona: Pacsirta Jelmez- és Ruhakölcsönző

A Pacsirta Jelmezkölcsönzőnél nincs lehetetlen. Nemcsak a hatalmas kínálat miatt, hanem azért sem, mert itt a legmerészebb vágyakat is teljesítik, ha jelmezről van szó - immáron több mint tíz éve.
A Budapesten és Debrecenben is megtalálható Pacsirta Jelmezkölcsönző egyedülállóan gazdag táncruha-kollekcióval, színpadi kosztümökkel, illetve minden évben megújuló kínálattal várja a táncosokat, de a táncruhák mellett hasonlóan széles a kölcsönözhető gyermek- és felnőttjelmezek palettája is.
Van itt minden, ami csak szem-szájnak ingere, kezdve a fesztiválruháktól a magyaros népviseleten át egészen a parókákig, csizmákig és kalapokig, de természetesen megtalálni itt az olyan elengedhetetlen jelmezeket is, amelyek bármelyik gyerekből képesek egy pillanat alatt Pókembert, varázslót vagy éppen hercegnőt varázsolni.

Cím: 1053 Budapest, Kecskeméti u. 8.
Telefon: 06(1)317-5685.
Kínálat és további információ: www.pacsirtajelmez.hu »

Pán Pétertől Csipkerózsikáig: Mandarin Jelmezkölcsönző

Ha igazán különleges jelmezt kerestek - függetlenül attól, hogy a csemetéd kislány vagy kisfiú, pici, közepes vagy már nagyobbacska -, a Mandarin Jelmezkölcsönzőbe már-már kötelező ellátogatnotok.
A jelmezkölcsönzőben ugyanis minden van, amire csak egy emlékezetes farsangi bálhoz szükség lehet, a gyerekek mellett ráadásul még akár a felnőttek is találhatnak maguknak olyan kosztümöt, ami aztán a bálba csábítja őket. A jelmezek nemcsak ötletes és minőségi darabok, de folyamatosan követik az aktuális igényeket is, köszönhetően a Mandarin Jelmezkölcsönző tulajdonosainak, akik saját maguk is terveznek jelmezeket. Így olyan egyedi darabokkal találkozni itt, mint a Túró Rudi-jelmez vagy a békakosztüm babáknak, de aki idén Pán Péter, Csipkerózsika vagy éppen egy igazi ördög bőrébe bújna, annak is érdemes a Mandarin Jelmezkölcsönzőt célba vennie.

Cím: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 11.
Telefon: 06(30)212-9672.
Kínálat és további információ: www.mandarinjelmez.hu »

Állatok, mesehősök, szuperhősök: Chocolate Jelmezek

A Chocolate közel tíz éve várja hatalmas kínálatával az egyedi, minőségi jelmezeket kereső vásárlókat - éppúgy a gyermekeket, mint az izgalmas kosztümöket kereső felnőtteket.
Kiváló minőségű alapanyagokból magyar kezek között születnek azok az egyedi darabok, melyek között szinte biztos, hogy mindenki megtalálja az elképzeléseinek megfelelő jelmezt. Itt bárki bőrébe belebújhatnak a kicsik, kezdve Supermantől, Harry Pottertől és Piroskától a ninjákon és ördögökön át egészen a zsiráfig és társaiig. A Chocolate ráadásul igény szerint egyedi ötletek megvalósítását is vállalja, lehetetlen tehát náluk sem létezik.
Bár a kosztümök nem kölcsönözhetők, a vásárlók kényelme érdekében megrendelhetők online, de a Chocolate új bemutatótermében is megvásárolhatók, ahol egyben próbára is lehetőség van.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ha azt szeretnéd, hogy idén a te csemetéd jelmeze nyerje a versenyt, a Chocolate-et mindenképpen érdemes felkeresnetek.

Cím: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 11.
Telefon: 06(30)846-5507
Kínálat és további információ: www.kardosjelmez.hu »
További kölcsönzők és üzletek, ahol érdemes nézelődnötök:

OLVASD EL EZT IS!

  • budapest
  • vásárlás

3 imádnivaló bolt

Ezt is szeretjük