A 3 legjobb budapesti autósiskola

Ha elérkezettnek látod az időt, hogy te is a volán mögé ülj, akkor eláruljuk, hol tanulhatsz kedvezményesen, és hová jelentkezz, ha nő vagy!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki kisvárosban lakik, annak talán nem létfontosságú a jogosítvány, a nagyobb városok lakóinak többsége pedig a tömegközlekedésre támaszkodik.

Számtalan érvet lehet találni a jogosítvány szükségtelensége mellett, de számos okot is arra, hogy miért is jó, ha mégiscsak lapul egy vezetői engedély a zsebben.

Ha neked sincs még jogsid, itt az ideje beszerezned egyet, hiszen sosem tudhatod, mikor lesz szükséged rá. Ha pedig már eldöntötted, hogy nekivágsz, akkor eláruljuk, melyik iskolát érdemes választani - legalábbis szerintünk.

Türelem, türelem: Nyugi! Autósiskola

Az autóvezetés nagy stresszel jár, de csak kezdetben, amikor az ember még egyáltalán nem biztos abban, hogy melyik is a fék, a gáz és a kuplung, mikor is érdemes váltani kettesből hármasba, és amikor egy izzasztóbb pillanatban még hajlamos felcserélni a bal oldalt a jobbal.
Ha nehezebb helyzetekben te is hajlamos vagy pánikba esni, de eltökélt szándékod, hogy jogsit szerezz, akkor a Nyugi! Autósiskola tűnik a számodra legmegfelelőbbnek. És ezt nem csak a neve miatt mondjuk.
Az autósiskola közel 16 éve folytat oktatást, alapítója pedig már az iskola létrehozásakor is több éves tapasztalattal rendelkezett az autóvezetés oktatása terén. A suliban kezdetben csak autóvezetést lehetett tanulni, ma már azonban motoros képzés is folyik, így az is felkeresheti a Nyugi! Autósiskolát, aki éppen robogózni vagy nagymotorozni vágyik.
A suliban nyolc-tíz oktató dolgozik, akik között akad, aki az alapítás óta a Nyugi! munkatársa. A Nyugi! mellett szól továbbá, hogy jelenleg bizonyos tanfolyamokat 13-16%-os kedvezménnyel lehet igénybe venni, ami jelentős könnyebbséget jelenthet a mai árak mellett.

Nyugi! Autósiskola

Cím: 1163 Budapest, Veres Péter út 85.
Telefon: 06(30)950-2993, 06(30)822-8253.
Weboldal: www.nyugisuli.hu

Nők, figyelem: Jogsicentrum - Smink&Drive

Azt, hogy a férfiak egy része szerint a nőknek egyenesen meg kellene tiltani, hogy a volán mögé üljenek, még az is tudja, aki eddig még sosem vezetett.

Ennek ellenére nők ezrei szereznek vezetői engedélyt évente, mégha meg is kell küzdeniük közben a férfioktató esetleges faragatlanságával és türelmetlenségével. Vagy nem hagyják magukat, és olyan iskolát keresnek, amely kifejezetten a nőkre szakosodott Smink&drive módszert használja.
Hogy mi a Smink&drive? Egy olyan kezdeményezés, melynek célja, hogy a nő az utakon is nő maradhasson, és ne kelljen férfiassá válnia csak azért, mert a volán mögé ül. A Smink&drive módszer figyelembe veszi a női és a férfiagy közötti alapvető anatómiai eltéréseket, és az autóvezetés oktatását is ehhez igazítja. Így míg a hagyományos sulikban általában csak megtanítják, mit hogyan kell kezelni az autóban, addig a Smink&drive módszert használó oktatók meg is magyarázzák, hogy miért úgy kell tekerni a kormányt a parkoláshoz, ahogy. Így a nők nemcsak gátlások nélkül és magabiztosabban ülhetnek a volán mögé, hanem biztonságosabban is közlekednek az utakon.
A módszert egy orvosból, pszichológusból, mérnökből, jogászból és pedagógusból álló csoport dolgozta ki Debrecenben: jelenleg az országban több mint száz iskola alkalmazza, köztük a budapesti Jogsicentrum autósiskolái.

Smink&drive - Jogsicentrum

Cím: Jogsicentrum Belváros, VIII. kerület, Üllői út 46., de Budapesten több helyen rendelkeznek iskolákkal.
Telefon: 06(1)333-3323.
Weboldal: www.jogsicentrum.hu, www.noivezetes.hu

Csak szépen, lassan: Csigavér Autósiskola

A tanuláshoz nem kell más, mint türelem, kitartás, na meg egy jó iskola.
Ha az első kettő megvan, a harmadiknak érdemes a Csigavér Autósiskolát választani.

A Csigavér Autósiskola nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a tanulók - akiket egyébként sokkal inkább partnernek tekintenek - mindenféle idegeskedés nélkül, mosolyogva sajátítsák el az autóvezetés rejtelmeit.
Emellett igyekeznek a legmesszebbmenőkig kielégíteni a vezetni vágyók igényeit, tekintettel az oktatók nemére és korára, a tanfolyamok időpontjaira és a találkozóhelyekre. Így te döntheted el, hogy éppen mikor van időd egy-egy órára, és azt is, hogy nő vagy férfi legyen az oktatód. Sőt, a Csigavér Autósiskolánál időközben is válthatsz tanárt, ha éppen úgy érzed, hogy az aktuális nem egészen a vérmérsékletednek megfelelő.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A Csigavér Autósiskola mellett szól továbbá, hogy tanfolyamaikat kedvező áron kínálják, és folyamatos akciókkal csábítják azokat, akik jogosítványt szereznének.

Csigavér Autósiskola

Cím: IX. kerület Budapest, Soroksári út 8-10., de Budapesten több helyen rendelkeznek iskolákkal.
Telefon: 06(1)323-1093
Weboldal: www.csigajogsi.hu

OLVASD EL EZT IS!

  • kultúra
  • szórakozás

A 6 legjobb társasjáték

  • budapest
  • vásárlás

3 imádnivaló bolt

Ezt is szeretjük