A 3 legjobb budapesti autósiskola

Ha elérkezettnek látod az időt, hogy te is a volán mögé ülj, akkor eláruljuk, hol tanulhatsz kedvezményesen, és hová jelentkezz, ha nő vagy!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki kisvárosban lakik, annak talán nem létfontosságú a jogosítvány, a nagyobb városok lakóinak többsége pedig a tömegközlekedésre támaszkodik.

Számtalan érvet lehet találni a jogosítvány szükségtelensége mellett, de számos okot is arra, hogy miért is jó, ha mégiscsak lapul egy vezetői engedély a zsebben.

Ha neked sincs még jogsid, itt az ideje beszerezned egyet, hiszen sosem tudhatod, mikor lesz szükséged rá. Ha pedig már eldöntötted, hogy nekivágsz, akkor eláruljuk, melyik iskolát érdemes választani - legalábbis szerintünk.

Türelem, türelem: Nyugi! Autósiskola

Az autóvezetés nagy stresszel jár, de csak kezdetben, amikor az ember még egyáltalán nem biztos abban, hogy melyik is a fék, a gáz és a kuplung, mikor is érdemes váltani kettesből hármasba, és amikor egy izzasztóbb pillanatban még hajlamos felcserélni a bal oldalt a jobbal.
Ha nehezebb helyzetekben te is hajlamos vagy pánikba esni, de eltökélt szándékod, hogy jogsit szerezz, akkor a Nyugi! Autósiskola tűnik a számodra legmegfelelőbbnek. És ezt nem csak a neve miatt mondjuk.
Az autósiskola közel 16 éve folytat oktatást, alapítója pedig már az iskola létrehozásakor is több éves tapasztalattal rendelkezett az autóvezetés oktatása terén. A suliban kezdetben csak autóvezetést lehetett tanulni, ma már azonban motoros képzés is folyik, így az is felkeresheti a Nyugi! Autósiskolát, aki éppen robogózni vagy nagymotorozni vágyik.
A suliban nyolc-tíz oktató dolgozik, akik között akad, aki az alapítás óta a Nyugi! munkatársa. A Nyugi! mellett szól továbbá, hogy jelenleg bizonyos tanfolyamokat 13-16%-os kedvezménnyel lehet igénybe venni, ami jelentős könnyebbséget jelenthet a mai árak mellett.

Nyugi! Autósiskola

Cím: 1163 Budapest, Veres Péter út 85.
Telefon: 06(30)950-2993, 06(30)822-8253.
Weboldal: www.nyugisuli.hu

Nők, figyelem: Jogsicentrum - Smink&Drive

Azt, hogy a férfiak egy része szerint a nőknek egyenesen meg kellene tiltani, hogy a volán mögé üljenek, még az is tudja, aki eddig még sosem vezetett.

Ennek ellenére nők ezrei szereznek vezetői engedélyt évente, mégha meg is kell küzdeniük közben a férfioktató esetleges faragatlanságával és türelmetlenségével. Vagy nem hagyják magukat, és olyan iskolát keresnek, amely kifejezetten a nőkre szakosodott Smink&drive módszert használja.
Hogy mi a Smink&drive? Egy olyan kezdeményezés, melynek célja, hogy a nő az utakon is nő maradhasson, és ne kelljen férfiassá válnia csak azért, mert a volán mögé ül. A Smink&drive módszer figyelembe veszi a női és a férfiagy közötti alapvető anatómiai eltéréseket, és az autóvezetés oktatását is ehhez igazítja. Így míg a hagyományos sulikban általában csak megtanítják, mit hogyan kell kezelni az autóban, addig a Smink&drive módszert használó oktatók meg is magyarázzák, hogy miért úgy kell tekerni a kormányt a parkoláshoz, ahogy. Így a nők nemcsak gátlások nélkül és magabiztosabban ülhetnek a volán mögé, hanem biztonságosabban is közlekednek az utakon.
A módszert egy orvosból, pszichológusból, mérnökből, jogászból és pedagógusból álló csoport dolgozta ki Debrecenben: jelenleg az országban több mint száz iskola alkalmazza, köztük a budapesti Jogsicentrum autósiskolái.

Smink&drive - Jogsicentrum

Cím: Jogsicentrum Belváros, VIII. kerület, Üllői út 46., de Budapesten több helyen rendelkeznek iskolákkal.
Telefon: 06(1)333-3323.
Weboldal: www.jogsicentrum.hu, www.noivezetes.hu

Csak szépen, lassan: Csigavér Autósiskola

A tanuláshoz nem kell más, mint türelem, kitartás, na meg egy jó iskola.
Ha az első kettő megvan, a harmadiknak érdemes a Csigavér Autósiskolát választani.

A Csigavér Autósiskola nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a tanulók - akiket egyébként sokkal inkább partnernek tekintenek - mindenféle idegeskedés nélkül, mosolyogva sajátítsák el az autóvezetés rejtelmeit.
Emellett igyekeznek a legmesszebbmenőkig kielégíteni a vezetni vágyók igényeit, tekintettel az oktatók nemére és korára, a tanfolyamok időpontjaira és a találkozóhelyekre. Így te döntheted el, hogy éppen mikor van időd egy-egy órára, és azt is, hogy nő vagy férfi legyen az oktatód. Sőt, a Csigavér Autósiskolánál időközben is válthatsz tanárt, ha éppen úgy érzed, hogy az aktuális nem egészen a vérmérsékletednek megfelelő.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Csigavér Autósiskola mellett szól továbbá, hogy tanfolyamaikat kedvező áron kínálják, és folyamatos akciókkal csábítják azokat, akik jogosítványt szereznének.

Csigavér Autósiskola

Cím: IX. kerület Budapest, Soroksári út 8-10., de Budapesten több helyen rendelkeznek iskolákkal.
Telefon: 06(1)323-1093
Weboldal: www.csigajogsi.hu

OLVASD EL EZT IS!

  • kultúra
  • szórakozás

A 6 legjobb társasjáték

  • budapest
  • vásárlás

3 imádnivaló bolt

Ezt is szeretjük