Ezek 2019 legjobb kutyás fotói: ma már nem látsz cukibbat
A híres-neves londoni eseményen immáron 14. éve díjazták a legjobb kutyás fotókat. Az idei nevezettek is bűbájosak voltak.

kutya
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kutyatulajdonosok rendszeresen megtalálják az alkalmat egy jó kis összeröffenéshez, ám a dolog sokkal izgalmasabb, amikor valamilyen módon megmérettetetik egymással kedvenceiket.

A Westminster Kennel Club Kutya Show ráadásul nem is akármilyen verseny, hiszen idestova 14 éve már, hogy a gazdik benevezhetnek az általuk legjobbnak ítélt kutyafotókkal. Méghozzá a világ minden tájáról.

Majdnem hétezer versenyző közül választottak

2019-ben közel hétezren csatlakoztak az eseményhez több mint hetven országból: többek között Brazíliából, Kanadából, az USA-ból, Kínából, Oroszországból, Ausztráliából és Új-Zélandról. Összesen hat kategóriában lehetett benevezni a blökiket, a szervezők pedig külön díjazták a 12-17 év közötti kutyákat, a 11 év alattiakat, valamint a terápiás-segítő kutyákat. Az idei év abszolút nyertese a svájci származású Denise Czichocki és kutyusa, a 14 éves podenco, Merlin. De természetesen minden induló imádni való.

Nyitókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük