Így reagálnak a kutyák, ha jutalomfalatot kapnak: zseniális képek készültek róluk

Ezek a képek jól bizonyítják, hogy a kutyák és az étel kapcsolata milyen erős.

Kutya jutalomfalat képek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbb gazdi tapasztalatból jól tudja, hogy az egyik legmotiválóbb dolog a kutyák számára az nem más, mint az étel. Nemcsak különböző trükköket és mozdulatokat lehet megtanítani nekik a jutalomfalatok segítségével, de már akkor kiugranak az ágyból, ha meghallják a zacskó zörgését.

A finom falatok nemcsak a hétköznapokban, hanem a fotózásokon is sokat segíthetnek. Ezt jól tudja Rhiannon Buckle is, aki megörökítette a kutyák és az étel közötti szoros kapcsolatot, és zseniális képeket készített.

Így reagálnak a kutyák a jutalomfalatra

Az Angliában élő Rhiannon portréfotósként kezdett dolgozni, és főleg családokról készített képeket, amiken gyakran helyet kaptak a kutyák is, akiket magukkal vittek a stúdióba. Mivel nagyon élvezte ezeket az alkalmakat, rájött, hogy csak az állatfotózással szeretne foglalkozni, ezért ma már főként ilyen vendégei vannak. Szerinte az egyik legjobb pillanatuk, amikor meglátják az ételeket, így ebből egy külön izgalmas válogatást készített.

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

(Képek forrása: rhiannonbuckle_petphotography / Instagram)

Ezt is szeretjük