Ámulva nézi az internet a két kutya barátságát: ettől olyan cukik
A sírig tartó barátság fogalmát nemcsak az emberek ismerik. Ez a két kutya tökéletes példa erre.

kutyak
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nehéz betelni azokkal a fotókkal, amik megörökítik az állatok őszinte barátságát. Azon túl, hogy hihetetlenül cukik, tanulsággal is szolgálnak az embereknek szeretetről, elfogadásról, hűségről.

Ha tudnának beszélni, akkor Lizzie és Ally, a két golden retriever bizonyára sokat mesélhetne a legjobb barátságról, hiszen kölyökkoruk óta elválaszthatatlanok. Már-már olyanok, akár az ikrek, és nem csak azért, mert mindent együtt csinálnak.

Tündéri kutyabarátság

Gazdájuk, Lauren természetesen saját Instagramot is csinált az ebeknek, akik egyébként már közel négyszázezres követőtáborral rendelkeznek. - Imádják a vizet. Ahol csak lehet, kihasználják a csobbanás lehetőségét. - Lauren lelkesen beszélt a My Modern Met írójának a kutyalányokról. Emellett azt is megosztotta, hogy kedvencei a játékon kívül született divatdiktátorok is: örömmel viselnek egyforma ruhákat.

Mit tehetek, hogy megvédjem kedvencemet?

 

Ebben segítünk most országos programunkkal! Kattints, majd jelentkezz be a kiválasztott rendelőbe, ahol a program ideje alatt kedvezménnyel elvégzik a szűrést, kölyökkutya esetében pedig ellátnak hasznos tanácsokkal és akár egy ingyenes Kölyökkutya csomaggal is! A programban részt vevő rendelők egyedi kedvezményeiről érdeklődj a megadott elérhetőségeken.

Promóció

A kiemelt kép illusztráció. Forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük