Mennyire kell aggódni, ha megeszi ezt a rovart a kutyád a kertben? Szakember válaszolt

Érdemes szemmel tartani a négylábút, miközben táplálék után kutakodik a kertben.

Kell-e aggódni, ha a kutya tücsköt eszik?
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem mindennapi látványt nyújthat, ha a kisállatunk szájából egy tücsök lóg ki - de vajon kell-e aggódni, ha ez a helyzet? 

Mennyire kell aggódni, ha tücsköt eszik a kutya?

Az Én Kutyám Magazin ezúttal annak járt utána, hogy veszélyes-e a jószágra nézve az, ha időről időre elkap egy tücsköt a kertben. A legmegnyugtatóbb talán, hogy a tücskök nem harapnak, és nem is mérgezőek, azonban fogyasztásuk nem kockázatmentes

Kattints ide, hiszen a magazin cikkéből megtudhatod, milyen betegségeket eredményezhet ez a kis kedvenc számára, illetve a tücskök elfogyasztásának okaira is fény derül.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük