Szokatlan barátokra tett szert a kutya: fotókon a nem mindennapi kapcsolat
A kutya és a pillangók barátsága irigylésre méltó.

kutya
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az állatok világában néha egészen furcsa barátságok szövődnek. Különleges példa erre Milo története, amivel az internetezők szívébe is belopta magát.

A kétéves vadkacsavadász retriever egyszerűen odavan a pillangókért, egészen pontosan a pompás királylepkékért, amiket gazdái tenyésztenek, így mindig van belőlük néhány példány a kertjükben. A szimpátia valószínűleg kölcsönös, mert a színpompás rovarok előszeretettel üldögélnek a kutyus orrán vagy a feje búbján.

Képeken a kutya és a pillangók

Milo és a lepkék nem mindennapi kapcsolatáról már sok fotó készült, amelyeket a gazdik az eb Instagram-oldalán osztanak meg. A posztok nagy népszerűségnek örvendenek, Milónak már több mint 25 ezer követője van. Nézd meg, milyen cuki a hatalmas szívű kutya!

Mit tehetek, hogy megvédjem kedvencemet?

 

Ebben segítünk most országos programunkkal! Kattints, majd jelentkezz be a kiválasztott rendelőbe, ahol a program ideje alatt kedvezménnyel elvégzik a szűrést, kölyökkutya esetében pedig ellátnak hasznos tanácsokkal és akár egy ingyenes Kölyökkutya csomaggal is! A programban részt vevő rendelők egyedi kedvezményeiről érdeklődj a megadott elérhetőségeken.

Promóció

Ezt is szeretjük