Szokatlan barátokra tett szert a kutya: fotókon a nem mindennapi kapcsolat

A kutya és a pillangók barátsága irigylésre méltó.

kutya

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az állatok világában néha egészen furcsa barátságok szövődnek. Különleges példa erre Milo története, amivel az internetezők szívébe is belopta magát.

A kétéves vadkacsavadász retriever egyszerűen odavan a pillangókért, egészen pontosan a pompás királylepkékért, amiket gazdái tenyésztenek, így mindig van belőlük néhány példány a kertjükben. A szimpátia valószínűleg kölcsönös, mert a színpompás rovarok előszeretettel üldögélnek a kutyus orrán vagy a feje búbján.

Képeken a kutya és a pillangók

Milo és a lepkék nem mindennapi kapcsolatáról már sok fotó készült, amelyeket a gazdik az eb Instagram-oldalán osztanak meg. A posztok nagy népszerűségnek örvendenek, Milónak már több mint 25 ezer követője van. Nézd meg, milyen cuki a hatalmas szívű kutya!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük