Frizurája miatt rajong a madárért az internet: imádjuk a fotóit
Ki gondolta volna, hogy egy madárnak is lehet különleges frizurája?

kanari
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barry egy cuki Gloster kanári, akinek tökéletes frizurája valósággal felrobbantotta az internetet. - Én vagyok a frufrus madár - áll az elbűvölő tollas jószág Instagram-oldalán, amit már több mint háromezren követnek.

A Gloster kanári esetében vadon élő példánnyal nem lehet találkozni, a faj az évtizedeken át tartó tenyésztés és keresztezések eredményeként született meg. Kétfajta Gloster kanári létezik: az általános, amely apró tollakkal rendelkezik a fejtetőn, és a koronás, amin bóbita fityeg. Az utóbbi csoportba tartozik Barry is, akinek gombafrizurája nem igényel túl sok beavatkozást.

A frufrus madár

- Július 26-án elhatároztuk, hogy lesz egy énekesmadarunk - mondta Barry tulajdonosa a Bored Pandának. - Bementünk 27-én az állatkereskedésbe, és megtaláltuk az igazit, a kis Barryt. Szerintünk most körülbelül egy-másfél éves lehet, sajnos a pontos korát nem tudjuk. A Gloster kanárik 7-12 évig élnek. Barry imádja, ha kinn sétáltatjuk a kalickájával. Amikor körbemegyünk a parkokban, csiripel és ugrál örömében. Soha nem hittem volna, hogy ennyien követni fogják az Instagram-oldalát.

 A Gloster kanárik különös kinézetük mellett dallamos énekük miatt is közkedveltek a madártartók körében. Ismerd meg Barryt: a képek magukért beszélnek.

(Képek forrása: barrybirb / Instagram, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük