Frizurája miatt rajong a madárért az internet: imádjuk a fotóit
Ki gondolta volna, hogy egy madárnak is lehet különleges frizurája?

kanari
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barry egy cuki Gloster kanári, akinek tökéletes frizurája valósággal felrobbantotta az internetet. - Én vagyok a frufrus madár - áll az elbűvölő tollas jószág Instagram-oldalán, amit már több mint háromezren követnek.

A Gloster kanári esetében vadon élő példánnyal nem lehet találkozni, a faj az évtizedeken át tartó tenyésztés és keresztezések eredményeként született meg. Kétfajta Gloster kanári létezik: az általános, amely apró tollakkal rendelkezik a fejtetőn, és a koronás, amin bóbita fityeg. Az utóbbi csoportba tartozik Barry is, akinek gombafrizurája nem igényel túl sok beavatkozást.

A frufrus madár

- Július 26-án elhatároztuk, hogy lesz egy énekesmadarunk - mondta Barry tulajdonosa a Bored Pandának. - Bementünk 27-én az állatkereskedésbe, és megtaláltuk az igazit, a kis Barryt. Szerintünk most körülbelül egy-másfél éves lehet, sajnos a pontos korát nem tudjuk. A Gloster kanárik 7-12 évig élnek. Barry imádja, ha kinn sétáltatjuk a kalickájával. Amikor körbemegyünk a parkokban, csiripel és ugrál örömében. Soha nem hittem volna, hogy ennyien követni fogják az Instagram-oldalát.

 A Gloster kanárik különös kinézetük mellett dallamos énekük miatt is közkedveltek a madártartók körében. Ismerd meg Barryt: a képek magukért beszélnek.

(Képek forrása: barrybirb / Instagram, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük