Kedves látogatóra figyelt fel a kertjében a nő: kivételes pillanatokat örökített meg
A szemfüles nő zseniális képeket készített a kertjében.

mókus nyitó
beauty and style
Top olvasott cikkek

A természetközeli élményekért nem kell feltétlenül kirándulni menni, gyakran elég csak kitekinteni az ablakon és megfigyelni a kertben vagy az ablak előtt zajló életet.

Így tett a Shiva művésznevet viselő hölgy is, aki egészségügyi dolgozóként megtanulta értékelni az élet apró örömeit, főleg a természet mindennapi csodáit.

Kedves látogatók a kertben

Kertjében tett megfigyelései során szúrt ki kedves látogatókat udvarában: mókusokat, akikről sikerült képeket is készítenie. A BoredPandán megjelent beszámolója szerint az állatok kész karakterek, már a látványuk is örömmel és nyugalommal töltötte el. Egyszer munka után éppen tobozokat gyűjtött, amikor észrevett a teraszon egy bébimókust. Hagyott neki egy kis ételt és vizet, amit a kicsi azonnal elfogadott tőle.

A kölyköt, akit elnevezett Shermannek, egy hét múlva újra látta, ahogy feltételezhetően testvérével rohangászott a kerítésen, ebből később már egy kisebb rituálé alakult ki. Shiva minden reggel várta őket, hogy a munkába menet előtt figyelemmel kísérhesse a bolyhos farkú állatok önfeledt játékát. Bátyja még egy mini piknikasztalt is szerelt a kerítés oldalára, ahol a mókusok zavartalanul elfogyaszthatták a kapott ennivalót. A kedvencük természetesen a mogyoró.

(Képek forrása: BoredPanda)

Ezt is szeretjük