Fényképes bizonyíték! Most már biztos, hogy az Alkonyat sztárjai újra együtt vannak

Kristen és Robert ha akarnák, sem tudnák tovább titkolni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Most már fényképes bizonyíték is alátámasztja, hogy Robert Pattinson és Kristen Stewart újra együtt vannak.

A sztárokat egymás karjaiban kapták le, amint Kristen új medencéjénél múlatták az időt. Egy csók is elcsattant.

Boldognak látszanak

Hetek óta folynak a találgatások, vajon mi lehet Robert és Kristen között, és néhány nappal ezelőtt már mindenki tényként kezelte, hogy a sztárok ismét egy párt alkotnak. Most pedig kiszivárgott róluk néhány kép, amelyeken félreérthetetlen beállásban, kettesben szerepelnek. A felvételeken Robert és Kristen szerelmesen ölelkeznek, és bizonyára megmártózni készülnek, mert Kristen bikinit visel, a jelenetet pedig a színésznő új medencéjének környékén örökítette meg a fotós.

A képeken boldognak tűnnek, és Robert élvezettel legelteti a szemét a fürdőruhás Kristenen. Látszik rajta, hogy ha ránéz a lányra, nem a csalfa barátnőt látja benne, hanem azt a Kristent, akibe annak idején beleszeretett, és örül, hogy újra vele lehet.

Árulkodó jelek

A testbeszédük sok mindent elárul. Az egyik képen mindketten a másik hátát, derekát átkarolva látszanak, és az, hogy ugyanúgy egymáson nyugtatják a kezüket, azt jelentheti, hogy az érzéseik egyformák. Szorosan egymás mellett állnak, a testük között nincsen rés, ami arra utalhat, hogy immár elválaszthatatlanok. Robert arckifejezése arról árulkodik, hogy hihetetlenül boldog, és talán még mindig nem hiszi el, hogy Kristen és ő újra együtt vannak.

A lány, akinek arcáról nehéz olvasni, most a megszokottnál szélesebben mosolyog, és róla már ez is sok mindent elmond. Talán tényleg túl vannak a hullámvölgyön, és a kezdeti elhatározást, miszerint lassan közelednek újra egymás felé, legyőzte a szerelmük. Mindenesetre a képek alapján úgy tűnik, Robert valóban megbocsátotta Kristen botlását, aki pedig komolyan gondolja, hogy Robert az ő nagy szerelme.

Ezt is szeretjük