Ki akar törni a jókislány szerepéből! Meztelenre vetkőzött a fiatal színésznő

Új filmjében

Kristen Stewart teljesen levetkőzte jókislány-imidzsét.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Annyi biztos, hogy Kristen Stewart mostanában nem az Alkonyat-filmekkel éri el, hogy beszéljenek róla.

A Bellát alakító lány először félrelépésével, majd depressziójával úszott be a köztudatba. Nemrégiben kibékült megcsalt szerelmével, a szintén alkonyatos Robert Pattinsonnal. Most éppen meztelenkedik.

Botrányos jelenet

Kristen új mozijában, az Úton című filmben egy igencsak botrányos jelenetet is bevállalt. Két fiúval látható abban a bizonyos részben, és meztelenségével nemcsak a ruháitól, de a jókislányos imidzsétől is megvált. Az a hír járja, hogy ha a rajongói meglátják őt ebben a jelenetben, egészen máshogy tekintenek majd rá.

Merész lépés volt ez a lánytól, de vajon mi váltotta ki ezt a nagy változást nála? Kristen dolgai az elmúlt egy évben igencsak furcsán alakultak. Míg mindenki az Alkonyat csendes, visszahúzódó, kissé örömtelen Bellájaként ismerte, addig a valóságban egyre többször viselkedik feltűnően.

Azon kívül, hogy meztelen jelenetet forgatott, a szerelmi élete is viharosan alakult. Először megcsalta a barátját egy nős férfival, majd kibékült vele, mondván, megbánta a tetteit. Sokan úgy vélik, ez is csak egy marketingfogás volt.

Ám az is könnyen lehet, hogy az eddig jókislányként beskatulyázott Kristen így akar kitörni az eddigi szerepéből. Hiszen mi sem alkalmasabb erre, mint egy megcsalás, egy affér egy nős emberrel, és egy meztelen jelenet.

Mi lesz a rajongókkal?

Biztosan akadnak majd, akik visszasírják a régi, visszafogott, jókislány Kristent, de olyanok is lesznek szép számmal, akik jobban szeretik majd a lány új, bevállalós vadmacska énjét. De vajon jó irányba halad-e Kristen? Komolyan veszik őt ezek után is? Egy biztos: Hollywoodban nincsen lehetetlen.

Ezt is szeretjük