Cuki nyaralós fotót posztolt az Insta-sztár: nem sejtette, hogy mit indít el vele

Dominique McCann egy jól megkomponált fotónak és egy szuper ötletnek köszönhetően a kreatív szemétszedés vezéralakja lett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Dominique McCann egy jól megkomponált fotónak és egy szuper ötletnek köszönhetően a kreatív szemétszedés vezéralakja lett.

Dominique McCann kétgyermekes édesanya, akit kreatív és ötletes fotóiért követnek oly sokan az Instagramon. Imádni való anya-lánya képsorozatáról korábban mi is írtunk. Most viszont egészen más témájú képei miatt olvasható a neve a világsajtóban: legújabb projektje talán még figyelemre méltóbb, mint korábbi bloggeri tevékenysége, pedig erre nem készült konkrétan. Amikor McCann a tengernél nyaralt, összegyűjtötte a vízben és a parton talált hulladékot, majd teknősformába rendezte azokat, és lefotózkodott a művével.

A képet, melyhez egy hosszabb posztot is fűzött a környezetvédelem fontosságáról, az Instagram-oldalán közel 46 ezren lájkolták, de más platformokon is bejárta az internetet. Ezért döntött úgy, hogy folytatja a küzdelmet, és a rá irányuló figyelmet kihasználva tudatosítja az emberekben, hogy a kis lépések számítanak igazán. Továbbra is gyűjti a szanaszét hagyott hulladékot, hogy utána azt megfelelően kidobja, és mást is erre buzdít, igazán szerethető és szórakoztató formában.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük