Hihetetlenül vicces dolgot fedezett fel a régi komódon a nő: nem tudta, nevessen-e, vagy sírjon
Három éven keresztül próbált megbékélni a tudattal, hogy álmai komódja nem létezik. A nagytakarításkor viszont egy furcsa dologra lett figyelmes.

csodálkozik nő telefon
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az angol Kayleigh Greer és férje új lakásuk berendezésekor eldöntötte, hogy a házban a szürke szín fog dominálni. Elindultak hát beszerezni az áhított árnyalatú háló- és fürdőszoba-, illetve konyhabútort.

Sajnos azonban az egyik háromfiókos komódhoz csak két szürke előlap volt a raktáron. Hosszas tanakodás után a pár úgy döntött, valahogy megbékél azzal, ha a harmadik fiók kékes árnyalatú lesz.

Évekig kutakodtak

Miután otthon összeszerelték a bútort, sokáig szúrta a szemüket a kirívó alkatrész. Több áruházban is utánakérdeztek, nincs-e véletlenül egy fiókos elem a szürke változatból, de mindenhol negatív választ kaptak. Már kezdtek beletörődni, hogy vagy az egész komódot cserélni kell, vagy még jó pár évig a kék fiókkal kell együtt élniük. Aztán jött a hideg zuhany, ami egyben a nő életének legpozitívabb csalódásaként könyvelhető el.

komód színe 2

Alapos takarítás 

Egy nagytakarítás során Kayleigh észrevett egy furcsaságot, ami addig elkerülte a figyelmét, miközben a komód körül porszívózott. A bútoron felfedezett fehér papírfülecskékről először azt gondolta, hogy egy átlátszó fólia rajtamaradt a bútoron, de csodák csodájára nem színtelen, hanem kék film vált le a fiókról. Először megijedt, hogy rongálta az amúgy is kiábrándító bútort, de ahogy tovább húzódott a műanyag, mókás és egyben elképesztő felfedezést tett: a kék színt csupán a védőfólia adta, a fiók alatta álmai szürkéje volt.

komód színe

Boldogságát azonnal megosztotta férjével, aki óriási hahotázásban tört ki a felfedezés hallatán, majd csatlakozott feleségéhez, hogy együtt legeltessék a szemüket azon, ami valójában 3 éve a lakásukban volt: a tetőtől talpig szürke, fiókos komódon. Valószínűleg egy raktári elírásnak köszönhető szerencséjük, azonban ezért a hibáért nem tudnak haragudni az áruházra.

Fotó: Getty Images

A cikk az ajánló után folytatódik

Nézd meg ezt is - Régi kanapé

Egy magyar restaurátor tette az elképesztő felfedezést Rákóczifalván.

Ezt is szeretjük