Megmentett két kölyökhiúzt, akikből szőrmekabát készült volna: azóta is együtt élnek, képeken a boldog család
Kölyökhiúzokat mentett meg a nő a szőrmefarmról, örökbe fogadhatta őket, azóta is együtt élnek.

hiúu bébi
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anastasia Poznyak macskás nőnek tartja magát, ennek ellenére nyolc kutyája lett, hat husky, egy szamojéd és egy északi inuit kutya gazdija - egyikük sem épp a kistestű fajtákhoz tartozik.

Ebbe a csapatba nemhogy nehéz, egyenesen lehetetlenség egy kiscicát illeszteni, pedig az orosz nőnek olthatatlan vágya volt. Úgyhogy keresésbe fogott, olyan macskákat nézett, amik beillenek a falkába.

Mentés a szőrmefarmról

Egy idő után észrevette, hogy országában a szőrmefarmok még mindig működnek. Rátalált egy szőrmetelepre, ahol hiúzokat tenyésztenek, Oroszországban nagyon népszerű hiúzbundát viselni. Kiderült, hogy bárki legálisan örökbe fogadhat kölyköket egy ilyen farmról, és sajátjaként felnevelheti. Innentől kezdve pedig már nem volt nehéz a döntés, adoptált egy aprócska bébihiúzt, akiből szőrmekabát készült volna. Elnevezte Geraltnak, a Witcher, azaz a Vaják sorozat főszereplője után.

(Képek forrása: Anastasia Poznyak / BoredPanda, borítókép forrása: Getty Images Hungary, ajánlókép forrása: Anastasia Poznyak / BoredPanda)

Ezt is szeretjük