Íme a nő, aki az életét tette fel arra, hogy kóbor kutyákat mentsen: imádják őt az állatok

Ez a nő szívén viseli a kóbor kutyák sorsát, mindent megtesz a szeretetre méltó állatokért.

GettyImages-471986112
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Törökországban elképesztően sok kóbor kutya és macska él, egyes becslések szerint számuk milliós nagyságrendű is lehet. Sajnos ez túlnyomórészt annak a következménye, hogy némely ember megunt vagy teherré vált kedvencüket valamilyen kieső helyre vitték, és otthagyták, hogy ne találhassanak haza.

Ezeken a ritkásan lakott részeken a magukra maradt állatok gyakran küzdenek víz- és élelemhiánnyal és zord időjárási viszonyokkal. Nem beszélve arról, hogy ártó szándékú emberek is látogatják őket - de szerencsére akad olyan is, mint Nuray, aki segíteni akar nekik.

Kóbor kutyák mentése

Az elmúlt tíz évben Nuray rendszeresen látogatja az otthonához közeli Sapanca-dombot, ahol több száz kóbor kutya él, akiknek mindennapjuk a túlélésért való küzdelemről szól. A fiatal nő eteti és gondozza ezeket az állatokat, ami nagyjából két órába telik, és ezt szinte minden este munka után megteszi. Nemcsak élelemmel látja el a szeretetre éhes jószágokat, hanem ha kell, még állatorvoshoz is viszi őket - ismerd meg a szívhez szóló történetét.

(Képek forrása: sapanca_orman_cocuklari / Instagram, gofundme.com)

Ezt is szeretjük