Szoros kapcsolat, ami egy életre szól: szívmelengető fotókon az állatok és emberek barátsága

Ezek a csodálatos fotók bebizonyítják, hogy állat és ember között is kialakulhat őszinte barátság és szeretet.

Ember-állat barátság
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az életben az egyik legnagyobb boldogságot egyértelműen a szeretet okozza, amit nemcsak adni, hanem kapni is csodálatos érzés. Ezt azonban nemcsak az emberekkel, hanem az állatokkal is átélhetjük, hiszen számukra is legalább olyan fontos ez, mint nekünk.

Számos tanulmány is igazolja, hogy az állatok jelenléte milyen pozitív hatással van a mentális egészségre, hiszen a legtöbb embernél ilyenkor csökken a stressz mértéke, a szorongás és a depresszióra való hajlam is.

Szívmelengető képeken az emberek és állatok barátsága

Vannak olyan képek, amikre egyszerűen jó ránézni, hiszen csodás pillanatokat mesélnek el, és megmelengetik a szívet. Ezek a fotók pont ilyenek, hiszen jól mutatják, milyen csodálatos kapcsolat alakulhat ki ember és állat között, aminek legfontosabb része az őszinte, feltétel nélküli szeretet.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük