A láb nélkül élő kutya senkinek nem kellett: egy kisfiú legóból épített neki kerekesszéket

Igazán megható, ahogy a kisfiú és a kutya életre szóló barátságot kötöttek.

Kerekesszékes kutya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az soha nem volt kétség, hogy a gyerekek és a kutyák között különleges kapcsolat áll fenn, számos kutatás is bebizonyította, milyen jót tesz a lurkók fejlődésének, ha egy négylábú kedvenccel élik meg a mindennapokat.

Bár a gyerekekre valóban remek hatással van a kutyák közelsége, arról sem szabad elfeledkezni, hogy a blöki számára is hatalmas boldogságot jelent, ha olyan családban nőhet fel, ahol szeretik, és törődnek vele - még akkor is, amikor már mindenki lemondott róla. Erre jó példa Dylan és Gracie megható története.

A nehézségek nem jelenthetnek akadályt

A tündéri Gracie névre keresztelt kutyus élete nem indult könnyen: gazdája megvált tőle, miután látta, hogy a kis szőrmók első lábak nélkül született. A magára maradt négylábút a Turney család vette magához, akik állatmenhelyet üzemeltetnek, és Gracie-n kívül egy bénult és egy szintén végtaghiányos kutyát is gondoznak, így nagy tapasztalatuk van a fogyatékkal élő állatok kezelésében. A család 12 éves tagja, Dylan azonban nemcsak végtelen szeretetével mutatta ki, hogy mennyire törődik vele: a teljes élet reményét adta vissza a kedves kis állatnak.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

(Képek forrása: Facebook)

Ezt is szeretjük