Miért izgató a kis mell a férfiak szerint? Megkérdeztük őket!

Tévhit, hogy a pasik csak a nagy melleket szeretik. Ha nekünk nem hiszel, tudd meg tőlük!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Tévhit, hogy a pasik csak a nagy melleket szeretik. Ha nekünk nem hiszel, tudd meg tőlük!

Sok kis mellű lány aggódik amiatt, hogy tetszik majd a fiúknak, amiért nincs méretes keblekkel megáldva. Kíváncsiak voltunk, vajon igaz a sokat hangoztatott állítás, hogy a férfiak csak a nagy melleket szeretik?

Megkérdeztük őket: Balázs - 22 -, Ádám - 18 -, és Máté - 21 - mondja el a témában a véleményét.

- A férfiak csak a nagy melleket szeretik?

- Határozottan nem! - mondja Balázs. - Én például minden fajta cicire bukom. De igazából nem is ezen van a hangsúly: ha tetszik a lány, lehet kicsi vagy nagy melle is, imádni fogom minden porcikájával együtt. 

- Nekem kifejezetten a kis mellű lányok jönnek be - hangzik Ádám véleménye. - A kis, formás, kézre való almácskák valahogy jobban tetszenek, mint a nagy cicik. A természetesség sokkal szexisebb, mint ha az illetőnek például a szilikontól van nagy melle.

- Mások nevében nem nyilatkozhatok, de én minden méretű mellet szeretek - vélekedik Máté. - Mindegyiknek megvan a maga bája és szépsége, szerintem egyáltalán nem lehet kijelenteni, hogy valaki csak az egyik vagy csak a másik kategóriáért van oda.

- Van olyan dolog, ami miatt szerinted jobb a kis mell, mint a nagy?

- Mindkettő mellett tudnék érveket felsorakoztatni, ha akarnék - kezdi Máté. - A kis mellnek például kapásból az az előnye jut eszembe, hogy nem hat rá annyira a gravitáció, mint egy nagy mellre, vagyis később ereszkedik meg.

- Nekem a gyengéim az ilyen pánt nélküli meg szűk, szóval szexis ruhák, amiket csak melltartó nélkül viselnek a lányok, és ezek egy kis mellű csajon sokkal jobban mutatnak - mondja Ádám.

- A kis cici tovább peckes - vágja rá Balázs. - A lányoknak is kényelmesebb, gondolom, mert nem fáj tőle a hátuk, meg nem kell állandóan melltartót viselniük.

- Mit tanácsolnál a lányoknak, akik félnek, hogy a kis cici nem tetszik a pasiknak?

- Azt, hogy most rögtön felejtsék el ezt a hülyeséget - mondja Ádám. - Szerintem nem én vagyok az egyetlen srác a világon, akinek nagyon bejönnek a kis cicik.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Először is ne az alapján ítéljék meg magukat, hogy mi tetszik a pasiknak  - tanácsolja Balázs. - Másodszor pedig nyugodjanak meg, mert a kis cici pont tetszik nekünk.

- Azt, hogy soha ne műttessék meg magukat valaki más kedvéért! - feleli Máté. - A pici cici nagyon szexi, úgyhogy nincs okuk változtatni rajta.

Ezt is szeretjük