Felcsúszik a hátadon a melltartód? 3 fontos ok, amire nem gondoltál

Nézd meg, mit tehetsz, ha neked is meggyűlik a bajod a melltartó fránya hátsó pántjával!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A melltartó hasznos ruhadarab, mert nemcsak megtart, de formál is, ugyanakkor nagyon kényelmetlen tud lenni, főleg, ha nem a megfelelő darabot viseled.

Sokan küzdenek a folyton felcsúszó melltartó problémájával - vajon van megoldás, vagy örökre így kell viselned a fehérneműt?

Méretgondok

Természetesen van megoldás, ez pedig az esetek többségében egy másik melltartó, amelynek megfelelő a mérete. Sokan évekig, évtizedekig hordanak ugyanakkora melltartót, mire rájönnek, valójában nem is ez az ideális nagyság számukra, és sokkal kényelmesebb, ha sikerül rátalálni a valós méretre.

Ha felcsúszik a melltartód, akkor valószínűleg kicsi a kosár, és a pánt is túl rövid, de az is lehet, hogy a körméret szűk a hátadra.

Ha kíváncsi vagy, hogyan állapíthatod meg a pontos melltartóméretedet, olvasd el korábbi cikkünket, amelyből sok fontos tudnivaló kiderül!

Ha még mindig nem vagy biztos afelől, hogy mekkora cicifixet kellene viselned, kérd ki egy szakértő véleményét: a legtöbb fehérneműt árusító üzletben örömmel a rendelkezésedre állnak, ha segítségre van szükséged a témával kapcsolatban.

A pánt hosszúsága

A melltartó felcsúszásának másik leggyakoribb oka, ha a két pánt túl rövidre van húzva - ez különösen azok esetében igaz, akiket a természet nagy mellekkel áldott meg. Lehet, hogy amikor felveszed a fehérneműt, még úgy érzed, hogy így betonbiztosan tart, de amint eltelik egy kis idő, a cicid súlya lehúzza a melltartót, és mivel a két vékony pánt hosszúsága rögzített, nem ez fog elengedni, hanem a hátsó rész csúszik majd fel.

Próbáld ki, hogy akkor is elmozdul-e a cicifix a helyéről, ha hosszabbra, de még kényelmes és stabil állapotba engeded a pántokat - ha nem, akkor biztos, hogy ez volt a gond.

Nem megfelelő fazon

Nemcsak a méret a lényeg: az is fontos, hogy a melltartód fazonja a cicid formájának és méretének megfelelő legyen. Nagy mellekhez például nem a legjobb választás a félkosaras vagy merevítő nélküli melltartó, mert egyik sem elég masszív ahhoz, hogy megtartsa a nagyobb súlyú ciciket - ez pedig szintén magyarázhatja az izgága hátsó pántot.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Kis mellek esetében szerencséd van a fazonnal, mert szinte bármelyiket választhatod, de ha nagyobb a cicid, érdemes kikísérletezni, hogy melyik a legkényelmesebb szabás, amely tart is, és a helyén is marad.

Ezt is szeretjük