Miért izgató a kis mell a férfiak szerint? Megkérdeztük őket!

Tévhit, hogy a pasik csak a nagy melleket szeretik. Ha nekünk nem hiszel, tudd meg tőlük!

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Tévhit, hogy a pasik csak a nagy melleket szeretik. Ha nekünk nem hiszel, tudd meg tőlük!

Sok kis mellű lány aggódik amiatt, hogy tetszik majd a fiúknak, amiért nincs méretes keblekkel megáldva. Kíváncsiak voltunk, vajon igaz a sokat hangoztatott állítás, hogy a férfiak csak a nagy melleket szeretik?

Megkérdeztük őket: Balázs - 22 -, Ádám - 18 -, és Máté - 21 - mondja el a témában a véleményét.

- A férfiak csak a nagy melleket szeretik?

- Határozottan nem! - mondja Balázs. - Én például minden fajta cicire bukom. De igazából nem is ezen van a hangsúly: ha tetszik a lány, lehet kicsi vagy nagy melle is, imádni fogom minden porcikájával együtt. 

- Nekem kifejezetten a kis mellű lányok jönnek be - hangzik Ádám véleménye. - A kis, formás, kézre való almácskák valahogy jobban tetszenek, mint a nagy cicik. A természetesség sokkal szexisebb, mint ha az illetőnek például a szilikontól van nagy melle.

- Mások nevében nem nyilatkozhatok, de én minden méretű mellet szeretek - vélekedik Máté. - Mindegyiknek megvan a maga bája és szépsége, szerintem egyáltalán nem lehet kijelenteni, hogy valaki csak az egyik vagy csak a másik kategóriáért van oda.

Picik a cicijeid? Megmutatjuk, miben tűnnek nagyobbnak!

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Van olyan dolog, ami miatt szerinted jobb a kis mell, mint a nagy?

- Mindkettő mellett tudnék érveket felsorakoztatni, ha akarnék - kezdi Máté. - A kis mellnek például kapásból az az előnye jut eszembe, hogy nem hat rá annyira a gravitáció, mint egy nagy mellre, vagyis később ereszkedik meg.

- Nekem a gyengéim az ilyen pánt nélküli meg szűk, szóval szexis ruhák, amiket csak melltartó nélkül viselnek a lányok, és ezek egy kis mellű csajon sokkal jobban mutatnak - mondja Ádám.

- A kis cici tovább peckes - vágja rá Balázs. - A lányoknak is kényelmesebb, gondolom, mert nem fáj tőle a hátuk, meg nem kell állandóan melltartót viselniük.

- Mit tanácsolnál a lányoknak, akik félnek, hogy a kis cici nem tetszik a pasiknak?

- Azt, hogy most rögtön felejtsék el ezt a hülyeséget - mondja Ádám. - Szerintem nem én vagyok az egyetlen srác a világon, akinek nagyon bejönnek a kis cicik.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

- Először is ne az alapján ítéljék meg magukat, hogy mi tetszik a pasiknak  - tanácsolja Balázs. - Másodszor pedig nyugodjanak meg, mert a kis cici pont tetszik nekünk.

- Azt, hogy soha ne műttessék meg magukat valaki más kedvéért! - feleli Máté. - A pici cici nagyon szexi, úgyhogy nincs okuk változtatni rajta.

Ezt is szeretjük