Ezt mutasd meg a pasidnak, ha nem akar gumit használni!
Nincs több kifogás
Ne dőlj be, ha a pasi azt mondja, túl kicsi rá az óvszer!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Találkoztál már olyan pasival, aki azért nem akart óvszert használni, mert elmondása szerint az túl kicsi rá?

Mostantól ha ezt hallod, fényképes bizonyítékod lesz rá, hogy ez valójában lehetetlen.

Karra és lábra is jó

A védekezés nagyon fontos szex során, de számos pasi megnehezíti a szerelme dolgát azzal, hogy nem akar gumit használni. Ilyenkor jönnek a különböző kifogások, amelyek közül a leggyakoribb az, hogy túl nagyok a méretei az óvszerhez, és az szorítja őt, ami számára levon az együttlét értékéből.

A fenti fotók bizonyítják, hogy ez nem lehet igaz, hiszen egy teljesen átlagos, normál méretű kondom is akkorára tud nyúlni, hogy kényelmesen belefér egy felnőtt nő lába, vagy éppen karja és keze. A bal oldali fotót a 17 éves énekesnő, Zara Larsson töltötte fel az Instagramra, hogy megmutassa a lányoknak, nem szabad bedőlni a kifogásoknak.

A másik már egy kicsit direktebb üzenetet közvetít egy hétköznapi lánytól azoknak a pasiknak, akik azzal próbálják meg rábírni a barátnőjüket, hogy fogamzásgátlót szedjenek - vagy rosszabb esetben ne is védekezzenek -, hogy azt hazudják, kicsi rájuk a gumi.

Képek: Instagram, Twitter

Így képzelik a férfiak a menstruációt

Egyes pasik meglepően jól, mások pedig hihetetlenül rosszul gondolják, mit él át egy nő a menstruáció alatt. Nézd meg a legérdekesebb elképzeléseket!

Ezt is szeretjük