Látod a telefont a képen? Az emberek megőrülnek, mert nem találják
Jól beleolvadt a környezetébe, az egyszer biztos. Keresd meg a telefont, hátha neked gyorsabban sikerül rátalálni, mint másnak!

laptop-gondolkodik
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az interneten olykor futótűzként elterjednek olyan felvételek, melyeken valamilyen optikai csalódás látható. Ki ne emlékezne néhány évvel ezelőttről arra a ruhára, melyet egyesek kék-fekete, mások fehér-arany színűnek láttak?

Talán azért szereti őket mindenki, mert néhány perc erejéig kizökkentik az embert a mókuskerékből, hiszen ezek az optikai csalódások némi kihívást is rejtenek magukban, mivel rá kell jönni, mi is hibádzik a fotón. Emellett viccesek és szórakoztatóak is.

Ez csak egy egyszerű szőnyeg lenne?

A Facebookon jelent meg ez a fotó, mely, bár tavaly töltötték fel, a mai napig megmozgatja az internet közösségét. A poszt közel 22 ezer megosztást és több mint 156 ezer lájkot kapott. A felvételen, bár elsőre nem látszik, egy mobiltelefon is van, ezt kell megtalálni.

1-hidden-phone-e1506608107100

Elsőre szinte lehetetlen kiszúrni az eszközt, így néhány felhasználó bánatában inkább a Photoshop erejét használta, hogy viccesen elmondhassa magáról, sikerült a kihívás.

vicces2

Ha még mindig nem sikerült megtalálni, annyiban segítünk, hogy a telefon közel van az asztal lábához, azonban, ha úgy érzed, feladtad, akkor inkább eláruljuk a megoldást.

A cikk az ajánló után folytatódik

A megoldás

Egészen mókás véletlen, hogy a telefon tokján szinte teljesen ugyanolyan a minta, mint a szőnyegen, így tökéletesen beleolvadt a környezetébe.

hidden phonemegoldás

Még több feladvány

Ha szereted a feladványokat, tégy egy próbát az alábbi fejtörőkkel, melyek közül több is alaposan megdolgoztatta az internetezőket!

Ezt is szeretjük