Összezavarta az internetet a beugratós feladvány: nem is olyan egyszerű

Mit gondolsz, te megbirkózol vele?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A rejtvényfejtés minden formája amellett, hogy kiváló módja a hasznos időtöltésnek, meglehetősen egészséges hobbi, mondhatni, valóságos agytorna.   

Bizonyára megtapasztaltad már azt a jóleső érzést, amikor nekiveselkedsz a rejtvényfejtésnek, erőfeszítéseidet pedig előbb-utóbb siker koronázza. Nem vagy egyedül, olyannyira nem, hogy a rejtvényfejtőknek külön világnapot is szenteltek, méghozzá február 3-át. A különleges alkalom apropóján februárban a Rejtvényfejtők Országos Egyesülete háromórás versenysorozatot indít, melyre kezdőket, haladókat és mestereket egyaránt várnak, hogy összemérjék tudásukat. Ha szereted a feladványokat, tégy egy próbát az alábbi fejtörőkkel, melyek közül több is alaposan megdolgoztatta az internetezőket!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük