A kertjébe betévedt madarakat figyelte a fotós: varázslatos képek születtek

A kerti kis madáretető is számos csodás pillanat megteremtője lehet.

madarak-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Talán néha észre sem vesszük őket, olyan kicsik és fürgék, de a madarak nagyon fontos szerepet játszanak a természet rendjében. Éppen ezért nemcsak télen, de az év minden időszakában fontos odafigyelni rájuk, és segíteni nekik.

Mivel a madarak félénk állatok, ezért csak ritkán mernek valóban közel menni az emberekhez. Azonban ha mégis, az felejthetetlen pillanattá válik, hiszen teljesen más oldalukról is megmutatják magukat nekünk.

Gyönyörű fotók a madarakról

A fotós Iain McConnell az Egyesült Királyságban, Walesben él, és mindig is imádta a természetképek készítését, de néhány hónappal ezelőtt szeretett csak bele igazán a madarak fotózásába. A férfi felesége elkapta a koronavírust, ezért két hét karanténba kellett vonulniuk, a rázúduló szabadidőben pedig elkezdte a kertjükbe tévedő madarakat figyelni. Iain úgy látta, hogy közelről sokkal elbűvölőbbnek tűnnek az állatok, ezért kamerát ragadott, amiből varázslatos fotók születtek.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: turniptowers / Instagram)

Ezt is szeretjük