4 tipp, hogy spórolhatsz ezreket
Nem kell lemondanod az igényes szórakozásról a nehezebb időkben sem. Csak használd a következő kártyákat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sem a szórakozásról, sem a vásárlásról, sem pedig az utazásról nem kell lemondanod azért, mert idén szűkebb keretből gazdálkodsz.

Csupán arra van szükség, hogy jobban megnézd, mire mennyit költesz, és feltérképezd azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével megfelezheted a kiadásokat. A következő négy kártya például kiválóan alkalmas arra, hogy spórolj.

Birtokukban kedvezményesen nyaralhatsz, ingyen kávézhatsz, sőt, koncertjegyet is vehetsz az eredeti árnál jóval olcsóbban. És ez még csak néhány a számtalan kedvezmény közül.

A wellness-től a koncertjegyig: Club Metropol kártya

A Club Metropol a Metropol című napilap hűségklubja, amelynek tagjai időszakos, kedvezményes ajánlatokat vehetnek igénybe abban az esetben, ha rendelkeznek a klubtagságot igazoló Club Metropol kártyával.
A névre szóló kártya birtokosaként részt vehetsz a klub weboldalán hirdetett nyereményjátékokban, és igénybe veheted a napilapban és az interneten meghirdetett kedvezményes ajánlatokat.

Hogy ez utóbbi mit is jelent? Például 5, 10 vagy éppen 15%-os engedményt bizonyos utak árából, olcsóbb koncertjegyeket, wellness-hétvégék esetén ajándék masszázst vagy éppen ajándék belépőjegyeket kiállításokra.

Szerezd be!
A kártya igényléséhez regisztrálnod kell a www.clubmetropol.hu oldalon, ezt követően a kártyát - amelyet egy hónapon belül kapsz kézhez - térítésmentesen igényelheted.

Vásárolj ajándékokért: SuperShop kártya

A SuperShop az első olyan törzsvásárlói hűségprogram, amelyben egyszerre több vállalat és cég vesz részt. A klub tagjaként így nem egyetlen üzletben kell vásárolnod azért, hogy élvezhesd a tagság nyújtotta kedvezményeket, hanem szinte bárhol díjazzák a hűségedet, legyen az benzinkút, gyorsétterem vagy éppen barkácsáruház.
A névre szóló SuperShop kártya birtokában a vásárlásért minden alkalommal automatikusan úgynevezett hűségpontokat kapsz, amelyeket a kártyával gyűjthetsz, és azzal is válthatsz be. Vásárlásnál minden 100 forint, tankolásnál pedig minden 1 liter benzin után egy pont jár, ha azonban a születés- vagy névnapodon vásárolsz, dupla pontokban részesülsz. Extra pontokat szerezhetsz továbbá a programban részt vevő cégek akciói során, illetve nyereményjátékok alkalmával.

Szerezd be!
A kártyát a www.supershop.hu oldalon igényelheted ingyenesen, az adatlap kitöltését követően pedig 21 napon belül postázzák számodra.

Kávézz és vásárolj olcsóbban: IKEA Family kártya

Az IKEA kedvezményes törzsvásárlói kártyájának előnyeit akkor élvezheted, ha már jó ideje hű vásárlója vagy az áruháznak. A Family kártya birtokosaként alacsonyabb áron vásárolhatod meg azokat a termékeket, amelyek a FAMILY SHOP kategóriába tartoznak, de más bútorokhoz és lakberendezési cikkekhez is kedvezményesebb áron juthatsz. Bizonyos élelmiszereket is alacsonyabb áron vehetsz meg, nem kell fizetned a papírtáskákért a pénztárnál, ha pedig hétköznap keresed fel az áruházat, ingyen kávéval ajándékoznak meg. A kártyát ráadásul külföldön is használhatod, természetesen abban az esetben a külföldi áruház kedvezményei vonatkoznak rád.

Szerezd be!
Az IKEA Family kártya igénylése és a klubtagság ingyenes, a kártyát a www.ikea.hu weboldalon kérheted.

Az éttermektől a sétahajózásig: Magyar Turizmus Kártya

A Magyar Turizmus Kártya birtokában akkor sem kell lemondanod az éttermi vacsorákról, a színházról és a kirándulásokról, ha egyébként úgy érzed, nem teheted meg, hogy ilyen és hasonló célokra költs. A kártya birtokában ugyanis számtalan kedvezményt vehetsz igénybe: 10-20%-kal alacsonyabb áron szállhatsz meg bizonyos hotelekben, akár féláron látogathatod a múzeumokat, ingyenesen léphetsz be a programban részt vevő fesztiválokra, engedményt kaphatsz bizonyos éttermek áraiból, és olcsóbban látogathatod a termálfürdőket is.

A kedvezmények csak a Magyar Turizmus Kártya weboldalán feltüntetett helyeken vehetők igénybe, ám ezek köre igen széles, és az ország egész területére kiterjed.

Szerezd be!
A névre szóló kártya a www.hungarycard.hu weboldalon igényelhető, ára 7140 forint, ezért azonban egy teljes évig élvezheted az előnyeit.
Ezt is szeretjük