Máshogy öntötte a tejet a kávéba, gyönyörű eredménye lett: csak a véletlennek köszönhetőek ezek a fotók

A kávé művészete nem csak a baristák kiváltsága: sokszor a véletlennek köszönhetően bárkinél kialakulhat.

kávé-alakzatok-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma már sokan el sem tudnák képzelni az életüket kávé nélkül. Főként az álmos reggeleken jelent igazi megváltást az erős fekete vagy a könnyed tejeskávé, de barátokkal, ismerősökkel is jó beszélgetni felette.

Mivel már a legtöbb embernek a hétköznapi rutin részévé vált a kávézás, így sokan nem is figyelik, mi történik a csészéjükben. Főleg azoknak érdemes néha ránézni, akik tejjel isszák, hiszen akár még egy lenyűgöző kép is visszanézhet onnan.

A véletlen művei ezek a képek

Szerencsére vannak olyan szemfülesek, akik azonnal észrevették, hogy valamilyen különleges ábrát rejt a reggeli kávéjuk, és le is fotózták, hogy mások is megcsodálhassák őket. Természetesen ez össze sem hasonlítható azokkal az elképesztő műalkotásokkal, amikre a profi baristák képesek, de így is érdekes és bámulatos alakzatok jöttek létre a véletlennek köszönhetően.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük