Máshogy öntötte a tejet a kávéba, gyönyörű eredménye lett: csak a véletlennek köszönhetőek ezek a fotók
A kávé művészete nem csak a baristák kiváltsága: sokszor a véletlennek köszönhetően bárkinél kialakulhat.

kávé-alakzatok-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma már sokan el sem tudnák képzelni az életüket kávé nélkül. Főként az álmos reggeleken jelent igazi megváltást az erős fekete vagy a könnyed tejeskávé, de barátokkal, ismerősökkel is jó beszélgetni felette.

Mivel már a legtöbb embernek a hétköznapi rutin részévé vált a kávézás, így sokan nem is figyelik, mi történik a csészéjükben. Főleg azoknak érdemes néha ránézni, akik tejjel isszák, hiszen akár még egy lenyűgöző kép is visszanézhet onnan.

A véletlen művei ezek a képek

Szerencsére vannak olyan szemfülesek, akik azonnal észrevették, hogy valamilyen különleges ábrát rejt a reggeli kávéjuk, és le is fotózták, hogy mások is megcsodálhassák őket. Természetesen ez össze sem hasonlítható azokkal az elképesztő műalkotásokkal, amikre a profi baristák képesek, de így is érdekes és bámulatos alakzatok jöttek létre a véletlennek köszönhetően.

Perfetto, a kávészemektől az utolsó cseppig

A Dinamica Plus kávéfőző széles receptválasztékának köszönhetően minden napszakban elhozza a perfetto kávé pillanatot. Krémes cappuccino reggel, egy kis plussz energia ebéd után egy espresso társaságában, egy koffeinben gazdag hosszú kávé amikor már csak a napot szeretnéd túlélni. De’Longhi, frissen őrölt kávé minden csészében, bármelyik is legyen a kedvenced.

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük