Szeretsz fényképezni? Egy jó portréval értékes díjat nyerhetsz a #kattanjki Fotópályázaton
Jó lenne egy kicsit kikattanni? Nevezz a #kattanjki Fotópályázatra!

no-gyerekeket-fotoz
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elindult a nevezés a #kattanjki Fotópályázatra, ahol a szervezők portréfotókat várnak. A résztvevők az elismerés mellett értékes díjakkal is gazdagodhatnak, összesen 323 500 Ft értékben.

A #kattanjki kezdeményezést a 2020-as karantén alatt fotós anyukák indították el. Úgy érezték, be vannak zárva a napokba, kicsit "bekattantak", próbáltak túlélni, kapaszkodni a szép pillanatokba. Hisznek benne, hogy a fotózás terápia, és nemcsak a fotósoknak: kikapcsol, feltölt, inspirál, az alkotás örömét adja. Hiszik, hogy így lehet újra és újra "kikattanni".

kattanjki-fotopalyazat-axxaphoto

A #kattanjki az önzetlen tudásmegosztásról és inspirációról szól, a fotóverseny pedig a #kattanjki kihívásokból nőtte ki magát, amelynek során különböző témákban várták a fotókat az Instagramon a hashtaggel ellátva, illetve a #kattanjki - inspiráció fotózáshoz Facebook-csoportban. A pályázatot két alapító tag, Akszjonovics Aljona és Ihász Ingrid szervezi.

Milyen fotókkal lehet nevezni?

Profik és a hobbifotósok külön kategóriában indulnak, a zsűrit pedig a fotósszakma olyan jeles képviselői alkotják, mint Schram András, Nagy Hajni és Fehér-Tarcsi Erzsébet. Férfi vagy női portré-, gyerek-, családi, kismama-, illetve újszülöttfotókat várnak a pályázatra. Hobbi (amatőr) és profi kategóriában mérettethetik meg magukat a pályázók.

A cikk az ajánló után folytatódik

Friss információért és inspirációért érdemes követni a pályázat Facebook-oldalát, részletes nevezési feltételek pedig a kezdeményezés honlapján találhatók. A nevezési határidő 2021. április 18. éjfél.

A kiemelt kép illusztráció. Forrás: Getty Images.

Hihetetlen, hogy ezeket a képeket okostelefonnal készítették

A következő fotók jól bizonyítják, hogy azok is tudnak lenyűgöző képeket alkotni, akiknek nincs profi felszerelésük.

Ezt is szeretjük