Insta-sztár lett az édesanya, aki csak az öccsét akarta megviccelni - Percekig nevettünk
Katina Behm iszonyú vicces családifotó-remake-eket készít.

cover-fotos
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katina Behm logopédusként dolgozik, szabadidejében pedig - sok más édesanyához hasonlóan - imádja fotózni kisfiát, Augie-t. A képek egy része azonban nem csak amolyan "előkapom a telefonom, és lefotózom, de cuki ez a gyerek" jellegű fotó, sokkal inkább előre megfontolt szándékkal készül. Katina öccse, Aristotle Polites ugyanis modellként dolgozik, ami vicces inspirációként szolgál nővére számára.

Katina kisfia, Augie körülbelül kilenc hónapos volt, amikor édesanyja ráadott egy inget, amiben annyira hasonlított a nagybácsi egyik fotójához, hogy Katina elkészítette az eredeti kép remake-jét, és egymás mellé vágta Augie és Aristotle fotóját. Átküldte az öccsének, hogy ő is jót nevessen, "lám, a vér nem válik vízzé", ám a történetük nem állt meg itt.

Augie és Arie

Katina az első fotó sikerén felbuzdulva létrehozott egy Instagram-oldalt Augie and Arie néven, ahová rendszeresen posztolt az elsőhöz hasonló vicces képpárokat. Az édesanya rövid idő alatt több mint 66 ezer követőre tett szert. Katina minden részletet alaposan átgondol, mielőtt belevágnak a munkába: a ruhákat, a hátteret, a megfelelő pózt. Ezenkívül rejtélyes módon sikerül a ma már óvodás korú kisfiát a fotózás erejéig egy helyben tartania.

Ezt is szeretjük