Így látták a világ fotósai 2020-at: a legjobb képeket díjazták Budapesten

A nemzetközi fotós versenyre rengeteg erőteljes kép érkezett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2020-as év senkinek nem volt könnyű, hiszen mindenkit érintett kisebb-nagyobb mértékben a járványhelyzet. Sajnos más társadalmi problémák is felütötték a fejüket, így ezek is tetézték az általános rossz hangulatot.

Szerencsére pozitív pillanatokból sem volt hiány idén, és ezek közé tartozik az a tény, hogy sokan a bezártságnak köszönhetően kezdték el kibontakoztatni és megmutatni a világnak kreatív oldalukat. Vannak, akik ehhez a fotózást választották, és őszinte képeken mutatták be, milyen volt a 2020-as év.

Nemzetközi képeket díjaztak Budapesten

A Budapest International Foto Awards egy olyan nemzetközi platform, amelyen profi és amatőr fotósok munkáit is díjazzák különböző műfajokban, és itt a művészek megoszthatják kedvenc képeiket a magyar és a kelet-európai közösséggel. A díjazottak nemcsak elismerésben, hanem pénzjutalomban is részesülnek, ráadásul a szakma elismert alkotóiból álló zsűri mond véleményt a képekről.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Boredpanda)

Ezt is szeretjük