Ez vár rád a munkában 2016-ban: éves karrierhoroszkóp

Karriered pozitív vagy negatív fordulatokat tartogat számodra? Most kiderül!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

December közepén teljesen érthető módon válhatsz egyre kíváncsibbá a 2016-os évvel kapcsolatban. Karriered lehet az egyik dolog, ami leginkább érdekelhet, hiszen nemcsak az fontos, hogy az embernek legyen biztos pénzkereseti lehetősége, hanem az is, hogy ott minden rendben alakuljon.

Kérdésedre, mire számíthatsz a munka terén, horoszkópunk most megadja a választ. Keresd ki csillagjegyed!

Ha kíváncsi vagy arra is, mi várhat 2016-ban a számmisztika szerint, kattints ide, ha pedig jövő évi egészséghoroszkópod érdekelne, ide kattintva elolvashatod.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Sokkal lelkesebb lehetsz a munkában a 2016-os esztendőben, mint eddig bármikor, és ezt nemcsak te, hanem feletteseid is kétségtelenül tudni fogják. Az építő jellegű ötleteid és a pozitív hozzáállásod meg is hozhatja gyümölcsét, lelkesedésed karriered előmenetelében meghatározó fordulatot hozhat. Próbálj eleget pihenni, töltődni a munka mellett, hogy kitartásod ne lankadjon, és légy mindig megfontolt: ez lesz a sikered kulcsa.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bikaként sok munka várhat 2016-ban, sok odafigyelést, szorgalmat, fáradhatatlanságot követelhet minden fillér, amit keresel. Erőt próbáló, kitartást és masszív helytállást követelő helyzetek adódhatnak az esztendő során, de mindez téged csak motiválhat. 2016-ban felmerülhet a jelenlegi állásod helyett két másik lehetőség, amit érdemes megfontolnod. Ha fizetésemelés-kérésen töröd a fejed, októberben sikerrel járhatsz.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Feletteseddel jó lehet köztetek a kommunikáció, remekül együttműködhettek az esztendő elején. Kreativitásod szemében dicséretes lehet, rád is bízhat egy nagyobb feladatot. Tavasszal sajnos fordulhat a kocka, mert ebben az időszakban várhat rád egy nehezebb időszak, sok stresszel, bizonytalanságokkal. Ősszel kiábrándulhatsz munkahelyedből, ok nélkül hibáztathatnak, védd meg magad bátran! Télen újra jó idők jönnek.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Annak ellenére, hogy alapvetően minden jól alakulhat a munkában, kollégáiddal pedig egészében véve jól kijöhetsz, sorra hozhat kellemetlen helyzeteket a 2016-os esztendő. Mind főnököddel, mind kollégáid egyikével lehet konfliktusod. Sajnos a feléd támasztott elvárások is túlzóak lehetnek tavasz végéig, de nyárra enyhülhetnek. Munkakedved kissé csökkenhet év végén. Ha nincs munkád, tavasszal találhatsz valamit.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Bár az esztendő döcögősebben indulhat bizonyos konfliktusok miatt a munkahelyeden, kis kitartással átvészelhető, és nyáron jöhet majd egy kedvedre valóbb időszak. Tavasszal és ősszel egyébként kicsit sokallhatod a rád bízott feladatokat, de egyik kollégád segítségedre lehet a nehezebb feladatokban. Az ősz már konfliktusmentesebb, a tél pedig kifejezetten előnyös, jó időszak lehet karrieredben.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Feladataid megszaporodhatnak az év elején, amit talán az ünnepi szünetnek is betudhatsz. Gyors tempó és sok új ismeretség várhat, utóbbi pedig kifejezetten hasznos lehet, kapcsolati hálód fontos nevekkel bővülhet, akikkel később még dolgozhatsz együtt. A tavasz hozhat néhány konfliktust, de nyárra ezek elillanhatnak. Külföldi munkavégzés lehetősége is felmerülhet ekkortájt. Ősszel és télen, visszanézve az évedre, elégedett lehetsz majd.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Már év elején érezheted a levegőben, izgalmas esztendő elébe nézel. Felmerülhet egy új állás lehetősége, aminek álláskeresőként különösen örülhetsz, de ha van munkád, akkor is érdemes elgondolkodnod az ajánlaton, mert a jelenleginél jobb körülmények várhatnak ott. Munkahelyeden az év során sok feladat és ezzel együtt sok elismerés várhat. Egy pletykás kolléga azonban okozhat fejfájást neked többször is év végéig.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

2016 a megpróbáltatások éve lehet számodra, ugyanis bevezetésre kerülhet egy új rendszer, ami számodra nehezebbnek, idegennek, elfogadhatatlannak tűnik. Felmerülhet benned az ellenállás gondolata, de ezzel mindenképpen légy óvatos, mert az állásodba kerülhet. Egy kollégád egész éven át igazán segítőkész, már-már túl szorgos is lehet, ami néha idegesíthet, de inkább tartsd magadban véleményed, hiszen ártani nem árt senkinek.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

2016-ban a munkádban nagy változás nem várható, de kiemelt fontosságúvá válhat a türelem. Lehet ugyanis egy munkatársad, aki nemcsak okosabbnak véli magát nálad, de még megjegyzéseket is tehet, ha valamit elszúrsz. Egész éven át rendszeresen bosszanthat mondataival, de ne hagyd neki! Emelkedj felül rajta, mosolyoddal és türelmeddel fogod a legjobban meglepni. Ez a hozzáállás neked is jobb lehet, ne stresszeld túl a dolgokat!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

2016 dolgos esztendő lehet számodra. Előfordulhat, hogy plusz munkát is végezned kell, sajnos év elején teljesítményed azonban kevésbé ismerhetik el, mint várod. Tavasszal a helyzet változhat. Főnököd többet dicsérhet. Fontos, hogy a munka mellett eleget pihenj. Kollégáiddal a viszonyod nem lesz mindig felhőtlen, de észérvekkel győzedelmeskedhetsz a vitákban. Kreativitásod szorítsd beosztásod szerinti korlátok közé.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A 2016-os esztendőben nőhetnek a felettesed veled szemben támasztott elvárásai, több feladat és kötelező maximalizmus lehet a számodra kijelölt célja. Lehetséges, hogy felettesváltásra kerül sor az év folyamán, és az új főnökkel ki kell építened egy jó kapcsolatot. Működj együtt, légy nélkülözhetetlen! Egyik kollégád miatt év végéig számtalanszor borzolódhatnak idegeid, de próbáld higgadtan kezelni a stresszelő helyzeteket.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Több feladat, sok munka várhat 2016-ban, de ami nagyon jó hír, az az, hogy mindez nem is marad elismerés nélkül. Jó fizetés és némi bónusz is várhat, ha kitartó vagy. Igaz, főnököd részéről némi kivételezés is, de éppen nem a te javadra. Ennek jobb, ha nem adsz hangot, mert az állásod bánhatja, főleg, ha nem fogalmazol elég finoman. Felmerülhet egy új állás lehetősége is, amit fontolóra vehetsz. Fontos, hogy ne hajtsd agyon magad, mert rámehet az egészséged!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük