Karmahoroszkóp: tudd meg, miért születtél a Földre!

Vajon mi életed központi feladata, melyet teljesítve boldogabbá válsz, és a spiritualitás magasabb fokára lépsz?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ezoterikus nézetek szerint születésünk előtt mindannyian választunk magunknak életfeladatot. Ennek eleget téve kijavíthatod előző életbeli tévedéseidet, és közelebb kerülhetsz a tökéletes boldogság, azaz a nirvána állapotához.

14 tárgy, ami elhozza a boldogságot

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ugyanez fordítva is igaz: ha letérsz az utadról, visszaveted magad a fejlődésben - ami pedig könnyen megtörténhet, mivel földi testedben már nem emlékszel arra, amit még lélekként határoztál el. A karmahoroszkóp elárulja, hogy mi életed központi feladata.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Impulzív személyiség vagy, akitől, ha a helyzet megkívánja, a rámenősség sem áll távol, amit elhatározol, azt jellemzően keresztül is viszed. Központi feladatot, hogy fenti tulajdonságaidat minél inkább kiaknázd - ám ne csak a saját, hanem szűkebb és tágabb környezeted érdekében is. A karmahoroszkóp szerint ennek érdekében elsősorban az elfogadásra és az együttérzésre való képességet kell kifejlesztened magadban. Az sem árt, ha kontrollt gyakorolsz megnyilvánulásaid fölött, minden körülmények között a diplomatikusságra törekedve.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Azért születtél le a Földre, hogy értékeket teremts és őrizz meg, aminek a lelked mélyén tudatában is vagy, hiszen kiválóan bánsz az anyagi javakkal. Fontos azonban, hogy ne ess túlzásba ezen a téren. Amennyiben ragaszkodsz ahhoz is, ami idejétmúlt, jobbnál jobb lehetőségeket szalaszthatsz el. Másik feladatod jóval kellemesebb: megtapasztalni az érzéki örömöket, ezáltal párodat is boldogabbá tenni. Ügyelj azonban arra, hogy mindeközben ne ess bele a hedonizmus csapdájába.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek a sokoldalúság jegye. Intellektuális beállítottságodból adódóan szereted differenciáltan szemlélni a dolgokat, örömödre szolgál, ha ily módon felfedezed a látszólag egységes élmények részleteit. A fentiek fényében nem túl meglepő, hogy te vagy a zodiákus nagy kételkedője, aki még a magasztost is képes megkérdőjelezni. A karmahoroszkóp szerint központi feladatod az, hogy megkülönböztesd az igazat a hazugságtól, illetve az, hogy a körülötted lévők szemét is felnyisd.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A zodiákus pszichológusa vagy. Vonzódsz mindazokhoz, akik nálad valamilyen szempontból gyengébbek, és készségesen felajánlod a segítséged, néha még akkor is, ha ezáltal a saját érdekeid sérülnek. Átlagon felüli empátiádnak köszönhetően könnyedén hozzáférsz a lélek mélységeihez. A karmahoroszkóp szerint életed központi feladata az, hogy megtanítsd a körülötted lévőket kifejezni mindazt, ami a lelkükben zajlik - ily módon javítva az önmagukhoz és a környezetükhöz való viszonyukat.

Sors vagy szabad akarat?

Nahóczky Ilona asztrológus segítségével megpróbáltunk utánajárni, hogy mennyiben határozza meg az emberi életet a karmikus küldetés.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán jegy szülötteként karizmatikus személyiség vagy kezdeményező- és döntőképességed már önmagában alkalmassá tesz az irányításra, lelkesedésed pedig mindenkit magával ragad. Az életet bizonyos fokig színpadnak tekinted, ahol megmutathatod magad. A fenti tulajdonságaiddal eleget tehetsz életfeladatodnak, azaz a középpont szerepét töltheted be a körülötted lévők életében. Hozzád viszonyíthatnak és igazodhatnak. Ügyelj viszont arra, hogy ne ess a teatralitás hibájába.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz jegy az aratásnak felel meg, mikor elválasztják a búzát és a pelyvát. Senki sem tud olyan csalhatatlan érzékkel különbséget tenni a jó és a rossz között, mint te. Szívesen állítod ezt az adottságodat a hétköznapok szolgálatába, anélkül, hogy valamiféle babérokra törnél - annál is inkább, mert a döntéssel járó kockázatot szívesen átengeded másoknak. Életed központi feladata, hogy a részletek megtervezésével és a gyakorlati jellegű ügyek kézben tartásával légy hasznára környezetednek.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg a harmónia jegye - minden körülmények között ennek megteremtésére és megtartására törekszel, ami nem csupán a külsőségekben, hanem az emberi kapcsolatok terén is megnyilvánul. Könnyen kötsz új ismeretségeket, az esetleges vitás helyzetetekben pedig mindig a kompromisszumos megoldást keresed, melyek révén valamiféle egyensúlyi állapot jöhet létre. A karmahoroszkóp szerint központi feladatod, hogy szépséget, békességet és boldogságot hozz szűkebb és tágabb környezetedbe.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió a mélységek jegye. Ösztönösen arra törekszel, hogy feltárd a felszín alatt húzódó, mások számára láthatatlan összefüggéseket, és ezekkel a körülötted lévőket is szembesítsd. Mindemellett az égiek hatalmas belső erőkkel áldottak meg, melyeket képes vagy környezeted javára fordítani. A fenti tulajdonságok alkalmassá tesznek életfeladatod megvalósítására - néha kissé kellemetlen, ám annál eredményesebb lelki gyógyítóvá vagy szellemi tanítóvá válhatsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas jegy szülötteként szellemileg és lelkileg nyitott ember vagy, aki minden lehetséges módon próbál kitörni az őt körülvevő korlátok közül, magasabb dimenziók felé haladva. A karmahoroszkóp szerint mindig nemes meggyőződésből cselekszel, az emberek és a világ iránti szeretettől és tisztelettől vezérelve. Központi feladatod, hogy a magad eszközeivel tágítsd a körülötted lévők horizontját, rávilágítva arra, hogy mi a dolgok értelme, és ily módon útmutatóvá válj számukra.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Veled született érzéked van a materiális világ működtetése iránt. Magadtól és másoktól egyaránt sokat vársz, ám minden esetben a jobbítás szándéka vezérel. A felelősséget vállalod, és mindaddig nem engeded el, amíg az adott feladatot nem végezted el. Mindig a kézzelfogható eredményre törekszel. Központi feladatod a rend és a normák következetes képviselete, ami által lehetővé teheted az anyagi síkon való boldogulást önmagad és mások számára egyaránt.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Nagy benned a belső igény arra, hogy függetlenedj a mindennapi élet konkrétumaitól, és mindenre rálátásod legyen. Ily módon könnyebben felismered, hogy mi az, ami okafogyott vagy idejétmúlt. Eredeti gondolkodásmódodból adódóan működőképes alternatívát is javasolsz helyette. Kiváló kommunikációs képességed révén pedig el is tudod fogadtatni azt a környezeteddel. A fenti tulajdonságaid fényében életfeladatod, hogy felülkerekedj a régin, és újat hozz a világba.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Életedet az együttérzés és a segítőkészség határozza meg. Ösztönösen megérzed, mi zajlik a körülötted lévőkben, és tökéletesen fel tudsz oldódni problémáikban. Mindezt kiaknázva teljesítheted központi feladatodat - olyan lelki segítővé válhatsz, aki képes meghallgatni másokat, és megérti őket anélkül, hogy bíráskodna fölöttük. A karmahoroszkóp szerint azonban ügyelj arra, hogy mindeközben energiáid ne forgácsolódjanak szét.

OLVASD EL EZT IS!

  • személyiség
  • horoszkóp

Ki is vagy valójában?

  • számmisztika
  • karmikus feladat

Ismerd meg karmikus rendeltetésed!

Ezt is szeretjük