Mi a tökéletes munka számodra?

A csillagok hatása a karrierépítés szempontjából sem elhanyagolhatóak. Találd meg segítségükkel a szakmai sikert!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha úgy érzed, jelenlegi munkád nem elégíti ki az igényeidet, és azt gondolod, évekkel ezelőtt egészen máshogy képzelted el magad, talán érdemes foglalkozást váltanod. A karrierhoroszkóp megpróbál utat mutatni, és elárulja, melyek azok a szakmák, amelyekben megtalálhatod a számításaidat.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként általában kiaknázod az olyan lehetőségeket, ahol erős vezetői képességre vagy kreativitásra van szükség. Megfelelő választás lehet számodra az orvosi pálya, de jól boldogulhatsz akár építészként is. Ezenkívül komoly sikereket érhetsz el vállalkozóként is - mivel a karrierhoroszkóp szerint a magántevékenység abszolút megfelel független természetednek. Indíts vállalkozást például ékszerészként!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bikaként mély kapcsolat fűz a földhöz és a természethez. A karrierhoroszkóp szerint vonzalmadat kiélheted kertészként vagy tájépítőként. Ugyancsak megfelelő foglalkozás lehet számodra az énekesi vagy zenészi pálya - hiszen ezeken a területeken megcsillogtathatod exhibicionizmusodat. Mindemellett megbízhatóságod miatt remek vezérigazgató, ügyintéző, esetleg bankár válhat belőled.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A karrierhoroszkóp szerint Ikrek jegyedből adódóan kiválóan alkalmas vagy minden olyan munkára, ahol egyszerre több mindent kell csinálnod, és fontos a verbalitás. Kiváló újságíró, kommentátor, rádiós vagy tévés személyiség válhat belőled. Remek navigátor vagy, így ideális foglalkozás lehet számodra valamilyen mérnöki, de főként tanári pálya. Ékesszóló természeted miatt kommunikációs szakértőként is komoly babérokat arathatsz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rák jegyedből adódó oltalmazó természeted miatt kiváló szociális munkás, óvónő vagy ápolónő válhat belőled. Ételekhez való vonzódásod pedig szerepet kaphat olyan foglalkozásokban, mint a szállodatulajdonos vagy a szakács. A karrierhoroszkóp szerint érdekel minden, ami a tulajdonnal vagy otthonnal kapcsolatos: kiváló választás lehet számodra a belsőépítészet vagy a lakberendezés.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként született színész vagy, de hivatásos táncosként vagy rendezőként is komoly sikereid lehetnek. Mivel élvezed tekintélyedet, bíróként, politikusként, esetleg jogászként is befuthatsz. Mindemellett erősen kötődsz az élet játékosabb feléhez, és szeretsz lazítani, ezért szerencsés választás lehet például valamilyen gyerekekkel kapcsolatos foglalkozás, például a játékterapeutai munka.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Fontos számodra a higiénia és az egészség. Dietetikusként, esetleg szájsebészként, de akár gyógyszerészként is remekül boldogulhatsz az életben. Nagy hatékonyságod miatt választhatsz rendőri vagy könyvelői pályát, de kiváló kutatóvá vagy tudóssá is válhatsz - precizitásod miatt. A karrierhoroszkóp szerint ugyancsak kielégítő lehet számodra a tanári, esetleg a nyelvészi vagy tanácsadói munka.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A karrierhoroszkóp szerint remek ízlésed és esztétikai érzéked révén a következő foglalkozások felé orientálódhatsz: lakberendező, bútortervező, grafikus, esetleg művész. Mérleg jegyedre jellemző híres diplomáciai érzéked és becsületességed további lehetőségeket is megnyit előtted. Ezen tulajdonságaidnak köszönhetően nem áll messze tőled a jogászi, bírói, esetleg a politikai pálya. Használd ki adottságaidat!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként valószínűleg érdekel minden olyan dolog, ami egy kicsit is titokzatos. Szeretsz a rejtett, felszínen nem látható kérdésekkel foglalkozni, ennek köszönhetően jó választás lehet számodra a nyomozói munka. Ugyanakkor tudósként vagy kutatóként is sikeres lehetsz. Csillagjegyedből adódóan erősen vonzódsz a nemiséghez és az orvostudományhoz is, így elmozdulhatsz a nőgyógyászat, a szülészet vagy a szexuálterápia irányába is.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A karrierhoroszkóp szerint Nyilasként kedveled az olyan foglalkozásokat, ahol bizonyos fokú szabadságot és erős szellemi ingereket kapsz. Alkalmas lehetsz az idegenvezetői, fordítói vagy publicisztikai pályára. Ha ennél sportosabbnak érzed magad, lehetsz személyi edző, esetleg vezethetsz sportcentrumot. Mivel jegyed erősen kötődik a természethez, okos választás számodra a kertészi, parképítői vagy biológusi pálya is.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Csillagjegyedből adódóan kifejezetten ambiciózus nő vagy. Bakként foglalkoztatnak a bürokráciával, hivatali ügyekkel kapcsolatos dolgok. Így ideális vezérigazgató, köztisztviselő vagy egyéb állami alkalmazott lehet belőled. A karrierhoroszkóp szerint ugyanakkor erősen kötődsz az emberi testhez, ezért masszőrként, esetleg orvosként, de akár még csontkovácsként is kiválóan boldogulhatsz az életben.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként életed során végig az emberiség megsegítése hajt előre. Rendkívül kíváncsi vagy, és érdekelnek az olyan kutató jellegű munkák, mint az antropológia vagy a szociológia, de pszichológusként is jól érvényesülhetsz az életben. Mivel a karrierhoroszkóp szerint foglalkoztat az egészséges életmód, érdemes lehet belevágnod valamilyen sporttevékenységbe, vagy próbálkozhatsz akár dietetikusként is.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A karrierhoroszkóp szerint jól érzed magad az olyan művészi szerepekben, mint a színész, fényképész vagy akár a festő. Függőségre való hajlamod akár jó irányba is előremozdíthat, például a drogterapeutai, esetleg a pszichiáteri pálya felé. Halak jegyedből adódóan kimondottan élvezed az élet misztikusabb oldalát, így intuitív gyógyítóként, de akár asztrológusként is könnyen megtalálhatod önmagad. Sok sikert hozzá!

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mi a tipikus hibád a karrier terén?

  • szerencse
  • horoszkóp

Szerencsehoroszkóp

Ezt is szeretjük