Ilyen volt a karantén macskával: minden egyes napjukat lerajzolta a lány

A háziállatok és a kreatív tevékenységek elviselhetőbbé teszik a bezártságot.

karanten
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt két hónap az egész világ számára addig még nem tapasztalt helyzeteket hozott. Az emberek jelentős része otthonába kényszerült, és jóval hosszabb időt töltött a négy fal között a szokásosnál. Eleinte talán még egy kicsit jól is esett a pihenés, ám a kényszerűség és az aggasztó körülmények miatt gyorsan nyomasztóvá vált az önkéntes karantén.

Ha az ember nem akart teljes letargiába zuhanni, gyorsan ki kellett találnia, hogy mivel kösse le magát addig, amíg újra nem indul az élet. Elisa Colarossi például úgy döntött, hogy mindennap lerajzol egy aktuális pillanatképet arról, hogy mit csinált vagy mit látott aznap az otthonában.

Karantén macskával

Az olasz illusztrátor egy római lakásban él a macskájával, aki segített enyhíteni a bezártság miatti rossz érzését, és aki vizuális naplója majd' minden hasábján feltűnik, szinte már idillivé téve a látványt. Bár a jelenetek nem túl akciódúsak - mint ahogyan egy átlagos önkéntes karantén sem az -, de annyira hangulatosak és részletgazdagok, hogy érdemes mindegyiken elidőzni egy kicsit.

Ezt is szeretjük