Ilyen az élet egy macskával valójában: 10 tipikus jelenet a mindennapokból

Ha van cicád, azért, ha nincs, azért nézd meg a rajzokat, amelyek bemutatják, milyen az élet egy macskával.

Milyen az élet macskával?
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tény, hogy a macskák egyik kedvenc elfoglaltsága a szundikálás, és minden alkalmat meg is ragadnak, hogy eme szenvedélyüknek hódoljanak. Ám az ébren töltött időben tesznek róla, hogy a gazdi ne unatkozzon, és már a puszta jelenlétükkel is képesek feldobni a hangulatot.

Dariia Dziuba büszke cicatulajdonos, és egyben illusztrátor. Rajzain és vízfestményein egy fiktív karakter, Sam, és macskája, Mia mindennapjait mutatja be, saját életéből inspirálódva. Olyan hétköznapi, megmosolyogtató jeleneteket vet papírra, amelyet a legtöbb gazdi átélt már bársonytalpú barátjával.

A rajzokról sugárzik a kölcsönös szeretet, ráadásul a művész olyan cukin rajzolja le vörös cicát, hogy még így is tökéletesen érezhető, milyen tündéri lehetne a szőrmók a valóságban. Neked is ismerősek a következő szituációk?

Kiemelt kép: Getty Images

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük