Az élet karácsony előtt és után: mutatjuk a legviccesebb mémeket

Hetekig, hónapokig várjuk a karácsonyt, amikor végre szégyenkezés nélkül ehetünk, amennyi belénk fér.

Karácsony előtt és után - mém
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az advent időszaka arról szól, hogy testben és lélekben a karácsonyra hangolódjunk. Ilyenkor hosszú heteken át várjuk, hogy végre elérkezzen a szenteste és december 25-26, hogy a család végre összejöjjön, együtt üljük körül az ünnepi asztalt.

Krisztus születése természetesen az internetes mémgyártókat is megihlette, hiszen lássuk be, valahol vicces dolog, hogy a szeretet ünnepe rendszerint oda vezet, hogy szilveszterre a többség nem fér bele a nadrágjába. És ez így megy évről évre.

Az élet karácsony előtt és után

A nagy karácsonyi dínomdánom mellett az öncélú ajándékozás, az ünnep előtti stresszes hétköznapok és a családi együttlét feszültsége is felkerültek a mémgyártók listájára. A következőkben ezekből szemezgettünk egy kicsit.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük