Ha tetszett a bébi Yoda, akkor a kis Jabbáért is odáig leszel - Cuki fotók

Bébi Yoda meghódította az internetet, most itt a következő őrület, a baba Jabba.

jabba
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki gondolta volna, hogy egy híres Star Wars-karakter bébivé alakítása ekkora népszerűségre tesz szert? Természetesen bébi Yodáról van szó, de most egy újabb szereplő került visszafiatalításra.

Az új Star Wars-sorozat közönségkedvence volt a kis bébi Yoda, aki végigsöpört az interneten, és számos mémet megihletett, most pedig itt van a következő felvonás.

Leonard Viti művész 3D technológiával megalkotta a bébi Jabbát, vagyis a Tatuin bolygón élő gengsztervezér fiatalkori mását. Jabba, a hutt felnőtt korában mindennek hívható, csak vonzónak és aranyosnak nem. 

Ezzel szemben Viti műve remekül sikerült, hiszen mindjárt sokkal szimpatikusabbnak tűnik az egyébként ellenszenves lény. Meglehetősen precíz másolat készült, mivel még a nyáladzás is megfigyelhető a kis Jabbán. 

Az internet természetesen rögtön felkapta a különös kis lényt, és úgy tűnik, vegyes érzelmeik vannak vele kapcsolatban. Jabba így sem lopta be magát különösebben a rajongók szívébe, ugyanakkor elismerik, hogy van megvan benne a cukiságfaktor.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ki tudja, legközelebb milyen Star Wars-figurát vesznek elő a rajongók és művészek, hogy elővarázsolják bébialakjukat, és meghódítsák az internetet. Egy biztos: bébi Yodát nehéz lesz túlszárnyalni.

Az internetet ellepték a vicces bébi Yoda-mémek

A mémgyárosok aktivizálták magukat, az ötvenéves "kis" Yoda számos vicces mém főszereplőjévé vált. A legjobbakat itt nézheted meg!

(Borítókép: Getty Images)

Ezt is szeretjük