Bébi yodás mémekkel van tele az internet: magyarul mutatjuk a 10 legjobbat

Az ötvenéves kis Yoda fotói elárasztották az internetet, és a mémgyárosok sem tétlenkedtek.

baby-yoda-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Újra bebizonyosodott, hogy a Star Wars-téma még mindig tud újat mutatni annak ellenére, hogy az első Csillagok háborúja-filmet 42 éve mutatták be a mozikban. The Mandalorian címmel fut a Disney+ új websorozata, amelynek egyik nagyon fontos karaktere, a bébi Yoda szinte felrobbantotta az internetet.

A kis zöld lény a történet szerint ötvenéves, ám mivel a Star Wars-univerzumban az egyes fajok más ütemben öregszenek, emberléptékben nagyjából óvodásnak tűnik. A hatalmas szemek és fülek, a pihés, kissé ráncos arc, valamint a túlméretezett köpeny összhatását tökéletesen eltalálták a készítők, és az első rész amerikai bemutatóját követően elárasztották az internetet a bébi yodás mémek. Összegyűjtöttük a kedvenceinket.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük